2777
2789

واقعا خستم 

بابام دستش خالیه کارشو از دست داده هرچی میگیرم خرج خانواده میدم 

اکثر همکارام برای خودشون پس انداز میکنن و مخصوصا مجردا یه چیزیم از باباهاشون میگیرن   

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شغلتون؟

مهندس برق بی پول 😂

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

یک ریال هم به خانوادت نده

بخدا اشتباه میکنی

برا خودت پس انداز کن

فردا پس فردا همین خانواده تشکر که نمیکنه هیچ فک می‌کنه وظیفه

کارت اشتباهه

تورو خدا خرج اونا نکن بخدا دیدم که میگم

هرچقدر هم الان مظلوم نمایی کنم فردا بدهکارت میکنن بخدااااااا

دختری هستم ...ایرانی تبار...گاه خوشحالم...گاه غمبار...نمی‌دانم چه حکمتیست...انتظار می‌رفت غم هایم از شادی هایم بیشتر باشد اما...فکر طولانی تر بودنش را نکرده بودم...🦋

اشکال نداره خدااجرت بده دخترم

یه کم کم اوردم کارمم سنگینه دعام کنید

یک ریال هم به خانوادت ندهبخدا اشتباه میکنیبرا خودت پس انداز کنفردا پس فردا همین خانواده تشکر که نمیک ...

همش میگن میدیم میدیم پول دستمون بیاد میدیم چک داریم پاس بشه میدیم 

و خب غیرتمم قبول نمیکنه من پول داشته باشم اینا از داییم مثلا بگیرن

همش میگن میدیم میدیم پول دستمون بیاد میدیم چک داریم پاس بشه میدیم و خب غیرتمم قبول نمیکنه من پول داش ...

اولا بشین تا بدن

پول دستشون بیاد مطمعنی باش یه ریال هم تنیده

دوماً مگه تو باعث این موضوعی که بخوای ناراحت شدی

فردا پس فردا میخوای تو اون خونه بمونی

کارت اشتباهه

دختری هستم ...ایرانی تبار...گاه خوشحالم...گاه غمبار...نمی‌دانم چه حکمتیست...انتظار می‌رفت غم هایم از شادی هایم بیشتر باشد اما...فکر طولانی تر بودنش را نکرده بودم...🦋

من چندین سال کار کردم خرج خانواده دادم. الانم تو زندگیم دارم اثراتش رو می بینم. مطمئن باش به وقتش خد ...

خداکنه خدا حداقل شغلمو برام حفظ کنه واقعا خیلی دارن اذیتم میکنن بعضی روزا وقت سرخاروندنم ندارم