2777
2789
عنوان

بچه یی که تو سطل آشغال ولش کردن

642 بازدید | 50 پست

دیشب تو یکی از شهرا کنار بیمارستان رفتن اشغال بندازن متوجه گریه نوزاد شدن گویا بچه سه روزه بوده و نافشم هنوز بود...چرا واقعا؟آینده اون بچه تباه میشه خدا میدونه چه آینده یی در انتظار اون بچس
واقعا خدا به کسایی که لیاقت ندارن کاش بچه نده وسط لذتش به فکر این روزا نبودن؟؟چرا این ادما نمیمیرن چرا به درک واصل نمیشن؟وقتی پول ندارن چرا جلوگیری نمیکنن حداقل با فریزر اگه نامشروعه خب نکن چرا مردم ایران با چیزی به نام پیشگیری از بارداری اشناییت ندارن؟

با افتخار ترک(آذری) هستم.یاشاسین ایرانین باشی آذربایجان🙂🫀داروسازی خوندم سوالی داشتین در خدمتم.(❌درخواست دوستی از هیچکسی پذیرفته نمیشود❌)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اکثر معتادن خاک بر سرا حالیشون نیس 

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

این چیزا همیشه بوده و هست

لطفا همه رو جمیعا با چوب نزنید

حالا اگه بچه، یه بچه امریکایی بود، تیتر اینجوری بود

زوج خیر مهربان، نوزاد سه روزه رها شده را به سرپرستی گرفتند، آنها این اقدام را خیرخواهانه و کمک به بشریت معرفی کرده اند. و کلا فوکوس میره روی « وای چه کار خوبیی» و هیچکس والدین بیولوژیک اون بچه رو نمیبینه

چون سرنوشت اون بچه بوده که به این دنیا بیاد و بجنگه و بجنگه و بجنگه ....گاهی هم نصیب کسایی مثل من بشه که بچه ندارم ،منم گاهی مثل شما فکر میکنم و گاهی هم میگم ازشون ممنونم که ماهایی ک نازایی داریم را به ارزومون میرسونن و فرصت میدن طعم مادرشدن را بچشیم 

من نمیدونم آقا بچه رو میخوای ول کنی چرا تو سطل زباله میزاری تا ذره ذره طلف شه؟؟از گشنگی جون بده؟؟

یعنی انقدر عرضه نداری انقدر انسانیت نداری تن لشتو تکون بدی حداقل بری جلو پروشگاه بزاری ؟؟

_
کاش میدادنش به من

عزیزم🫠

با افتخار ترک(آذری) هستم.یاشاسین ایرانین باشی آذربایجان🙂🫀داروسازی خوندم سوالی داشتین در خدمتم.(❌درخواست دوستی از هیچکسی پذیرفته نمیشود❌)