2777
2789
عنوان

بچه یی که تو سطل آشغال ولش کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 642 بازدید | 50 پست
اکثر معتادن خاک بر سرا حالیشون نیس

معتاادم باشن پیشگیریم نمیتونن؟

با افتخار ترک(آذری) هستم.یاشاسین ایرانین باشی آذربایجان🙂🫀داروسازی خوندم سوالی داشتین در خدمتم.(❌درخواست دوستی از هیچکسی پذیرفته نمیشود❌)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااای کجا 😮‍💨

یکی از شهرای اذربایجان شرقی

با افتخار ترک(آذری) هستم.یاشاسین ایرانین باشی آذربایجان🙂🫀داروسازی خوندم سوالی داشتین در خدمتم.(❌درخواست دوستی از هیچکسی پذیرفته نمیشود❌)

بچه پسر بود یا دختر

دختر

اون که اون پدر و مادر احمقن شکی نیست ولی من واقعا موندم خدا چرا به این زوج بچه داد؟ 

این همه نازایی نمی شد برای این زوج باشه؟ 

واقعا یه جاهایی بهتره خدا خودش وارد بشه، بعضی انسانها خیلی کثافتن احمقن 

گر نگهدار من آنست که من میدانم.... 
مردم ایران؟کل جهان تو سطلا پره نوزاده عزیزم

ایران که بیشتره 

این چیزا همیشه بوده و هستلطفا همه رو جمیعا با چوب نزنیدحالا اگه بچه، یه بچه امریکایی بود، تیتر اینجو ...

این اتفاق ممکنه تو هرکشوری بیوفته

اما جالبیش اینه ایران هیچ جا ثبت نکرده آمار تجاوز تو کشورشو

و بدون وقتی ثبت نکرده یعنی....

این اتفاق ممکنه تو هرکشوری بیوفتهاما جالبیش اینه ایران هیچ جا ثبت نکرده آمار تجاوز تو کشورشوو بدون و ...

آمریکا معروفه به آمار های غیرواقعی

موافقم که ایران کم کاری میکنه، ایران مدینه فاضله نیست، و همچنین کشور پر ادعایی مثل امریکا

ولی تاپیکهای این چنینی، لااقل جنبه بشردوستانه رو تقویت کنن، نه که توهین غیرمستقیم کنن به تمام ایرانیا...

خب اینجاست که باید سیاسیش کنموقتی توی مملکت خوبمون رهبر خامنه ای بزرگوارهیا بعد انقلاب خمینی میشه ره ...

اهان انوقت وقتی گاندی شد رهبر یا یکی مثل جان اف کندی و بوش اومدن رو کار که خوب بود

مسائل سیاسی ایران شد جیزه اخه، برای خارج شد اووف عالی؟!

نمیدونم حکمت خدا چیهبه کسایی که چند ساله دارن تلاش میکنن هزینه میکنن بچه نمیده اون وقت به همچین حییو ...

کاش اون ادما بمیرن اوناییم که بچه میخوان خدا بهشون بده