2777
2789

نامزد من کارش الان تو شهرستانی هست که دو ساعت با ما فاصله داره 

بعد یه ماشین کوئیک داره منم اندازه یه کوئیک پول دارم می‌خوام ماشین بخرم میگه به جای اینکه دو تا ماشین عین هم بخریم بیا پولت رو بذار رو ماشین من یه ماشین در حد نهصد تومن بخریم بعد گفت ماشین رو هم میزنم به نام خودت و زیر پای خودت باشه. چون اونجا خیلی به ماشین نیاز نداره با اتوبوس هم می‌تونه بره و بیاد 

حالا نمی‌دونم قبول کنم یا نه از یه طرف خب جلوی فامیل بهتره ماشین مون با کلاس تر باشه از یه طرف هم میگم نکنه بعد یه مدت بگه ماشین رو بده من ببرم اونجا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین اگه میزنه به نامت چرا که نهولب بعدش اینم هست حتی اگه پیغمبر ام نباشه تا یک جر و بحث پیش بیاد می ...

دقیقا

سوگَند بِه نامَت کِه تو آرام مَنی😌!زیرِ رَگبارِ زَمانِه تو فَقَط یارِ مَنی🫀🫂! تیکر بارداری نیست تیکر رسیدن به عشقمه

دو تا ماشین دوتا خرج داره... 2 تا بیمه ... به جای 4 تا تایر 8 تا تایر 

دو تا ماشین میخوایید چی کار یه دونه قشنگشو بگیرید و خلاص

یه مرد که پولدار میشه، احساس می کنه به زنان بیشتری نیاز داره؛ اما... یه زن که پولدار میشه، احساس می کنه به هیچ مردی نیاز نداره‌...!

احساس میکنم قراره دبه کنه و ماشینو کلا ببره 

اگر ازش مطمئن بودی تایپک نمیزدی 

حتی ممکنه موقع سند زدن تورو بپیچونه 

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

اگه واقعا میزنه به اسم خودت قبول کن

دیگه اینکه بعدا ازت میگیره یا نه رو خودت باید بر اساس شناختی که ازش داری بسنجی

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️

من باشم نمیدم ۲تا وسیله بهتر بنطرم 

بعدم ممکنه  بگه بلد نیستی برونی فلان

یه خط رو ماشین بیفته کلی قیمت اش کم میشه

برات لحظه ای رو آرزو میکنم که این آیه میگه:  "قَد‌اٌوتِیتَ‌سُؤلک"  خواسته ات به تو داده شد🥺🤲

من باشم قبول میکنم. حتی اگه ببره هم حداقل خیالم راحته که یه ماشین امنتر سواره

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.