2777
2789
عنوان

کراش زدم رو یه پسره😥خیلی عاشقم

135 بازدید | 20 پست

نمی‌دونم شاید همه اینمدلی نباشن ولی تا الان تاپیک کراشی ندیدم که طرف سنش بالای مثلا ۲۳باشه اغلب ۱۷ یا ۱۸ اغلب پشت کنکوری هستن واقعا اینچیزا بخاطر سن کمتون هست ما هم تجربه کردیم تو این سن از بعضیا خوشمون میومد فک میکردیم وایی عشقه عشق آخه مگه اینجوریه 

والا جذاب تر و پولدارتر از اون بیاد سمتتون یادتون می‌ره نگید نه که بیاد جوابتون بله هست 

بفکر آینده باشید با یه پسر به جایی نمی رسید به وقتش هم یکی اومد سمتتون خوب بود اون وقت برید تو رابطه 

عشق وقتی بوجود میاد که با طرف حرف بزنی همو ببینید تو عمرش یه قهوه با پسره نخورده ادعای عشق داره

جمع کنید خودتونو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم یکسال و خرده ای رو ینفر کراشمسنمم کم نیستمیتونی تاپیکامو ببینیاز کی تا حالا عشق و عاشقی هم ش ...

نظر منه تاپیک های کراش اغلب تو سن های پایین ندیدم یکی عاقل و بالغ باشه تو فکر این باشه بره به فلانی بگه عاشقشه خب یکی دوست داشته باشه بهت میگه یا چراغ سبز که نشون بدی خودش میاد سمتت وقتی نیومد بکن ازش 

نظر منه تاپیک های کراش اغلب تو سن های پایین ندیدم یکی عاقل و بالغ باشه تو فکر این باشه بره به فلانی ...

خب چرا همیشه ما باید بشینیم بیان بگن دوسمون دارن؟ 

گاهی ادم خودشم برا کسی دوس داره یه تلاشی میکنه خب

(من خودم نمیتونم پیشقدم شم، ولی اونی میتونه عرضه‌شو داره رفته گفته، عیبش چیه؟؟؟؟ 

آیه نازل شده زن نباید بیان احساسات کنه؟ 

خب چرا همیشه ما باید بشینیم بیان بگن دوسمون دارن؟ گاهی ادم خودشم برا کسی دوس داره یه تلاشی میکنه خب( ...

نه حالا مگه من مذهبیم زود می‌رید سمت آیه میگم یعنی رابطه خوبه که عشق پسر بیشتر حتی پسرا خودشون اینو میگن میگم یعنی از سرشون می‌پره یه پسر رو دیدی دوتا لبخند بزن یکارایی کن بفهمه دوسش داری بعد خودش بخواد میاد سمتت نیومدم بدرک من والا بخاطر خودتون میگم همین

۹۹درصد کسایی که اینجا اعتراف کردن جواب منفی گرفتن 

خب چرا همیشه ما باید بشینیم بیان بگن دوسمون دارن؟ گاهی ادم خودشم برا کسی دوس داره یه تلاشی میکنه خب( ...

پسرا بعد التماس های فراوان قبولشون می‌کنی بعد ادا اطفار دارن فکرشو کن خودت اعتراف کنی اعتراف هم وقتی خوبه اونم خوب نیست باز ولی وقتی خوبه یکم که به نشونه از علاقه از طرف ببینی من خودم یه پسره بود چون چنبار تو کوچه نگاش کرده بودم و استوریشو می‌دیم بهم گفت فک کردم دوستم داری بهت اعتراف کردم پسرا به نگاه بهشون بنداز فک میکنن عاشقشونی اینقدر خودشونو بالا میبینن پس اگه توجه تو رو ندیده براش مهم نبودی

نه حالا مگه من مذهبیم زود می‌رید سمت آیه میگم یعنی رابطه خوبه که عشق پسر بیشتر حتی پسرا خودشون اینو ...

میگم که خودمم پیش قدم نمیشم

ولی اتفاقا اونایی جسارتشو دارن خوبه که میرن و احساسشونو میگن.. 

پسرا بعد التماس های فراوان قبولشون می‌کنی بعد ادا اطفار دارن فکرشو کن خودت اعتراف کنی اعتراف هم وقتی ...

بعضی پسرهام منتظرن تو بری جلو

چون میترسن از جواب منفی شنیدن

اما خب کمن این پسرا

بعضی پسرهام منتظرن تو بری جلوچون میترسن از جواب منفی شنیدناما خب کمن این پسرا

بخدا اون پسر اصن بدرد نمیخوره من خودم شده مثلا با یه پسر تو تلگرام چت میکردم منتظر بود همیشه من برم سمتش من موضوع و شروع کنم آدم یوقتایی خسته میشه اینکه همیشه شروع کننده باشی من خودم به عنوان به دختر دوسددارم نازمو بکشن یا بیشتر بیان سمتم 

بعضی پسرا مثه پرنسس منتظرن تو اول سلام صبح بخیر بگی