2777
2789
عنوان

مسخرم میکنن

150 بازدید | 7 پست

ورودی پارسالم دانشگاه موسسه کوچیکی قبول شدم چون رشته مورد علاقم بود و خودمم مشکلی با دانشگاهش نداشتمو کنکور دادنم بخاطر امتحان نهایی شرایط سختی برام داشت هر چی قبول شدمو رفتم 

برادرم مسخرم میکنه بهم میگه دانشگاهت اندازه یه کلاس مدرسه ای که من توش درس خوندم ارزش نداره برادرم تو بهترین مدرسه شهر درس خوند چون بازیگوش بود مدرسه معمولی نذاشتنش من سرم تو کتابام بود هر مدرسه ای که بهم نزدیک بود مینوشتنم اون دانشگاه فنی حرفه ای یه شهر که باهامون پونصد کیلومتر فاصله داره قبول شد ولی الان فقط مسخرم میکنه و خانوادم هیچی بهش نمیگن بعضی وقتام به حرفاش میخندن دوستام مسخرم میکنن میگن ما دانشگاه آزاد درس خوندیم ولی تو غیرانتفاعی قبول شدی خیلی دلم گرفته نمیدونم چیکار کنم بعضی وقتا به ترک تحصیل فکر میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه برای چی ترک تحصیل 

آدما حرف زیاد میزنن 

اینقدر به حرف آدما توجه نکن ، اونا اصلا اهمیتی ندارن 

تو به موفقیت خودت و پولدار شدن و علاقه خودت فکر کن 

بعضی جاها برای اینکه علاقه خودت و دنبال کنی باید حتی جلوی پدر و مادرت هم بایستی ، سعی کن جواب هیچ کسی و ندی و هرکی چیزی گفت بگو باشه تو خوب ، دانشگاه شما عالی 

بعدا با موفق شدنت جواب تمسخرشون و بده 

نه برای چی ترک تحصیل آدما حرف زیاد میزنن اینقدر به حرف آدما توجه نکن ، اونا اصلا اهمیتی ندارن تو به ...

من نمیتونم به خودم قول بدم بین آدمایی که اعتمادبنفسمو ازم میگیرن تلاشامو حتی شده خیلی کم نادیده میگیرن بتونم موفق شم از وقتی رفتم دانشگاه فقط برام اعصاب خوردی و ناراحتیه مامانم نمیذاره تنها برم منو میبره در دانشگاه میشینه اونجا حتی شده صبح تا غروب تا کلاسم تموم شه بر میگردونه و شب و روز منت این کار سرمه نه تنها آزادی نیس بلکه منت زندانم هست من تا حالا حتی یه بارم پامو خطا نذاشتم ولی این رفتاریه که باهام میشه

من نمیتونم به خودم قول بدم بین آدمایی که اعتمادبنفسمو ازم میگیرن تلاشامو حتی شده خیلی کم نادیده میگی ...

بخدا می فهمم خودمم توی یه شرایط همینجوری بودم 

ولی فقط وضعیتم شده سکوت کردن و شنیدن حرفا و از اون گوش بیرون کردن حرفا