2777
2789

سلام من میخوام که تو تابستون 10و 11 رو بجز گیاهیاشونو بخونم

سر رشته ای در حیطه خوندن زیست ندارم و اصلا نمیدونم چجوری باید بخونمش

کلاس فرهمندنیارو دارم ولی خب تو تابستون خیلی پیش رویش کنده و عملا نمیتونم باهاش پیش برم

درسنامه های زیستو هم دیدم خیلی طولانی هستن و اصلا نمیشه خوندشون و بعدشم تعداد مناسبی تست زد

خودخوان رو هم بلد نیستم بخونم یعنی نمیدونم چجوری باید بخونم که بعدش بتونم تست هارو بزنم

اخه تست ها توشون تحلیل شکل هارو داره که من نمیتونم تست هارو تحلیل کنم

تست ها ترکیبی داره که بازم من نمیتونم خودم ترکیبی بخونم چون نمیدونم اون ترکیبی ها کجان که بخونمشون

کلا نمیدونم چیکار کنم شما عزیزانی که خوب میدونید بگید چیکار کنم

کاربر اقا هستم 

سلام

ببین اول کلاس های استاد فرهمندیا رو ببین

بعدش برو فرداش یا همون روز درس تدریس شده رو بخون

از نکات گفته شده و متن کتاب

بعدش تست ضریب دار بزن و تحلیل کن حتی اکر تست رو درست زدی در حین تست زدنم دلیل رد کردنت رو بگو به خودت

به همین ترتیب بخون تست بزن تحلیل کن

روزی که می خوای ازمون بدی

تست بزتن تحلیل کن

مطلبی که لنگ میزنی رو دوباره درسشو بخون

مذهبی ها و کسایی که اذیت حیوانات می کنن ریپلای نزنن لطفا منظورمم کسایی که کارشون به کار کسی نیست نبود کسایی که سپر دفاعی شون جمله ی اسلام گفته هیت چون این آدما حتی نمی دونن چرا اسلام همچین چیزیو گفته فقط می خوان یچیو تقلید کنن و من حوصله شون رو ندارم ممنون👏🏻 برای سگ های بی گناهه ممنوعه....🫂عاشقانه و گاهی هم متعصبانه حیوانات رو دوست دارم،حتی آخرین بار که یک مگس یا مورچه کشتم رو یادم نمیاد🌱☘️بخاطر این همه عشق و علاقه خیلی از آدم ها رو تو زندگیم کنار گذاشتم😁بله شاید من افراطی هستم🙏🌱

سلامببین اول کلاس های استاد فرهمندیا رو ببینبعدش برو فرداش یا همون روز درس تدریس شده رو بخوناز نکات ...

اینجوری خوبه ولی گفتم نمیتونم فیلم های فرهمند نیارو ببینم

کاربر اقا هستم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجوری خوبه ولی گفتم نمیتونم فیلم های فرهمند نیارو ببینم

چرا نمی تونی؟

پایت قویه؟

درصدای زیست تو ازمونا بالاست؟

تا اموزش درست نبینی و نکات و مفهموم رو یاد نگیری تو کنکور زیست رو با موفقیت نمی تونی پشت سر بذاری

مذهبی ها و کسایی که اذیت حیوانات می کنن ریپلای نزنن لطفا منظورمم کسایی که کارشون به کار کسی نیست نبود کسایی که سپر دفاعی شون جمله ی اسلام گفته هیت چون این آدما حتی نمی دونن چرا اسلام همچین چیزیو گفته فقط می خوان یچیو تقلید کنن و من حوصله شون رو ندارم ممنون👏🏻 برای سگ های بی گناهه ممنوعه....🫂عاشقانه و گاهی هم متعصبانه حیوانات رو دوست دارم،حتی آخرین بار که یک مگس یا مورچه کشتم رو یادم نمیاد🌱☘️بخاطر این همه عشق و علاقه خیلی از آدم ها رو تو زندگیم کنار گذاشتم😁بله شاید من افراطی هستم🙏🌱

چرا نمی تونی؟پایت قویه؟درصدای زیست تو ازمونا بالاست؟تا اموزش درست نبینی و نکات و مفهموم رو یاد نگیری ...

نه اتفاقا تقریبا نخوندم تا الان
ولی خب پیش روی فرهمندنیا خیلی کمه و عملا تو کل تابستون 4 تا فصلو درس میده
واین خیلی کمه
میخوام حداقل کل دهم و بیشتر 11 رو تموم کنم

کاربر اقا هستم 

نه اتفاقا تقریبا نخوندم تا الانولی خب پیش روی فرهمندنیا خیلی کمه و عملا تو کل تابستون 4 تا فصلو درس ...

کیفیت مهم تر از کمیته

یه فصلو نود درصد بفهمی و بلد باشی بهتر از ابنه تا ده تا فصلو نصفه نیمه بلد باشی کنکور بی رحمه