2777
2789
عنوان

صاحب خونه پول پیش منو نمیده

183 بازدید | 13 پست

تا آخر ماه قرارداد م تموم میشه ولی پول رهن منو نمیده حدود چندسال به زور منو نگه داشته حتی باید یک سوم پول رهن منو زودتر میداد که خونه جدید میگرفتم اصلا اونم نداده ما مجبور شدیم چون پول نداشتیم از اینم ترسیدیم خونه رو رهن بده..فوری ی خونه داغون اجاره کردیم الانم دم به دقیقه از دیوار میاره برا بازدید ولی هیچکس پسند نمیکنه ..من حتی خونه رایگان بده نمیخام چون خیلی اذیتم کردن خونه اش فقط ی کولر  داره هیچی هیچی حتی آب هم نداره ی پمپ برام نذاشتن تازه کل خانواده اشون منت سر ما میذارن الان نمیدونم چکار کنم. از اون طرفم ما خونه اجاره کردیم برامون اجاره حساب میشه اینجا هم گیر کردیم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک کنم همان طور که موجر از مستاجر میتونه شکایت کنه شما هم میتونینولی هنوز قراداد تموم نشده که

خونه اش از اول گچ بوده نه رنگ تازه منم نه بچه داشت نه مهمون الان ی پسر معتاد داره گیر داده باید خونه امون رنگ شده تحویل بدی مگه همچین چیزی میشه