2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منمممم اصلا نمیتونم بخونم خوب جمع بندی نکردم🥲

من همون خردادی ریزه میزه ومهربون هستم که کاربری قبلیم از دس رف😑این کاربریه جدیده همه فک میکنن دختر آرومیم اما نمیدونن چه آتیش پاره ای هستم😂😝سعی نکن یه حرفو دوبار تکرار کنی چون من لج میکنم دیگ اصلا انجام نمیدم😂مغرور و لجباز هم هستم و البته مودی🥰😂حس ششمم کمی قویه😁
نمیدونم والا چی بگم‌دوست دارم عقب بیوفته کنکور هم استرسم کم شه هم بیشتر بخونم

وای نه خدا لعنت کنه جنگو اگه تو همون وقت قبلی میگرفتن زود میخوندیم میدادیم دیگ انقد مغزمون خسته نمیشد الان دیگ اصلا کشش درس خوندن نداریم

من همون خردادی ریزه میزه ومهربون هستم که کاربری قبلیم از دس رف😑این کاربریه جدیده همه فک میکنن دختر آرومیم اما نمیدونن چه آتیش پاره ای هستم😂😝سعی نکن یه حرفو دوبار تکرار کنی چون من لج میکنم دیگ اصلا انجام نمیدم😂مغرور و لجباز هم هستم و البته مودی🥰😂حس ششمم کمی قویه😁
دو سه روز آخر به مغزت استراحت بده خوشبین باش قرارها نتایج زحمت هاتو ببینی بالاخره. روزای اخره تحمل ک ...

کاش واقعاا ببینم 

آره خوش‌بینی بهترین چیزه ولی یه جوریی همه چی بد بوده خوشبینیم از بین رفته 

تو نخوندی؟ چی شد؟

من تجربي بودم سال کنکورم يه اتفاقي افتاد که نتونستم بخونم و با همون کنکور تجربيم که رتبمم زياد شد رفتم  يه رشته رياضي ها الان راضيما از رشتم مهندسي کامپيوتر ميخونم ولي نه تو دانشگاه تاپ ولي اگه ميخوندم ميرفتم رشته اي که مربوط رشته خودم باشه