2777
2789
عنوان

اینجا کسی هست کورد باشه

107 بازدید | 16 پست

چندتا اصلاح کوردی میخوام دارم یه رمان مینویسم یکی از شخصیت ها کورد

کسی میتونه کمکم کنه؟

الان میخوام به کوردی بگم

"مادرت برات بمیره پسرم"

آرام باش عزیز من،تو هنوز جوانی،برخی از بهترین روزهای زندگی ات هنوز نیامده اند

دالگد اراد بمره روله 

امسال مهر ماه منم معلم پایه پنجم هستم و به هدف قشنگم میرسم😍😍برام دعا کنید بچه ها🫂🤍پنجشنبه ۹ مرداد ازمون استخدامی اموزگاری رو دادم ، بعدش جوابا رو چک کردم عمومی و تخصصی رو خوب جواب ندادم ولی اختصاصی رو بالا زدم ؛ خیلی ناامیدم حس میکنم قبول نمیشم 😭😭 خدایا خواهش میکنم معجزه کن و کمکم کن قبول شم 😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته من کورد کرمانشاهم

امسال مهر ماه منم معلم پایه پنجم هستم و به هدف قشنگم میرسم😍😍برام دعا کنید بچه ها🫂🤍پنجشنبه ۹ مرداد ازمون استخدامی اموزگاری رو دادم ، بعدش جوابا رو چک کردم عمومی و تخصصی رو خوب جواب ندادم ولی اختصاصی رو بالا زدم ؛ خیلی ناامیدم حس میکنم قبول نمیشم 😭😭 خدایا خواهش میکنم معجزه کن و کمکم کن قبول شم 😭

من میتونم کمکت کنم 

دایکت بمری بو تو کوره‌که‌م

اگه سوالی درمورد یادگیری زبان داشتید جواب میدم🤍       به عنوان کسی که به ۶ زبان صحبت میکنه به نظرم قشنگ‌ترین زبان دنیا مهربونیه:)🫶🏽 دخترای خوشگلم من مترجمم دوتا شرکت بین المللی هستم و معلم زبان نیستم و تجربه‌ای از تدریس ندارم فقط تجربیات شخصی خودم رو به اشتراک میزارم💕

چرا چیزی که شما گفتی با بقیه فرق داشت

کوردی لهجه‌های متفاوتی داره 

لهجه ما سورانی هست 

اصلی ترین گویش کوردی سورانیه و بقیه زیرشاخه اون هستن 

اگه سوالی درمورد یادگیری زبان داشتید جواب میدم🤍       به عنوان کسی که به ۶ زبان صحبت میکنه به نظرم قشنگ‌ترین زبان دنیا مهربونیه:)🫶🏽 دخترای خوشگلم من مترجمم دوتا شرکت بین المللی هستم و معلم زبان نیستم و تجربه‌ای از تدریس ندارم فقط تجربیات شخصی خودم رو به اشتراک میزارم💕

بقیه با گویش کرمانشاهی گفتن 

کوردی لهجه‌های متفاوتی داره لهجه ما سورانی هست اصلی ترین گویش کوردی سورانیه و بقیه زیرشاخه اون هستن

شما میتونید کمکم کنید؟شاید هر چند روز یکبار برام سوالی پیش بیاد 

اگه تلگرام داشته باشید اونجا در ارتباط باشیم

آرام باش عزیز من،تو هنوز جوانی،برخی از بهترین روزهای زندگی ات هنوز نیامده اند

شما میتونید کمکم کنید؟شاید هر چند روز یکبار برام سوالی پیش بیاد اگه تلگرام داشته باشید اونجا در ارتب ...

اره عزیزم 

درخواست بده ایدی تلگراممو برات بفرستم