2777
2789
عنوان

یه بار یکیو استاک کردم

390 بازدید | 53 پست

فهمیدم طرف عمش هیچ وقت ازدواج نکرده مجرد و ناکام از دنیا رفته همه ای ارثشو‌داده به این 

شوهر خواهرش میشه پسر داییشون 

و خاله ندارن محله ای مادر بزرگشو پیداکردم  

د کنج این دل قایمی سر مگو راز منی«m»♥️

شرلوک هلمز زمانه ات را بشناس

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🤣🤣وای منی چقد 

منم یکی بهم پیشنهاد داد امارشو درآوردم 

دیدم بچه طلاقه تنها زندگی میکنه ولی خونش مال خودش نیس

خالشم پیدا کردم

فهمیدم زن عموش هی میومده دعوا تا ارث بگیره از بندرعباس 

بعد فهمیدم بابابزرگش دعا نویسه بعد فهمیدم ننش شوهر کرده 😐🤣

🤣🤣وای منی چقد منم یکی بهم پیشنهاد داد امارشو درآوردم دیدم بچه طلاقه تنها زندگی میکنه ولی خونش مال ...

🤣🤣😂وای منم اگه رو یکی فیریک بزنم خاندانش و در میارم 

خواستگار ام بیاد خودم تحقیق میکنم🤣

ما نهایت فقط فامیلاشو پیدا میکنیم در این حدشما از کجا زیر و بم زندگیشونو میکشید بیرون لامصبا

به راحتی🤣من تازه مادر بزرگشو بیرون می‌دیدم میرفتم کمکش میکردم پاچه خواری میکردم آخرشم منو نگرفتن یکی دیگه رو گرفتن