2777
2789
عنوان

فوبیای شمال

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 29 پست
اونایی که میگن جیرجیرکش کجاست واقعا شمال رفتن تا حالا؟؟؟😒😒😒

نرفتیم داریم داخلش زندگی میکنیم 😁😁

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نرفتیم داریم داخلش زندگی میکنیم 😁😁

ما آذربایجانیم هوای اینجا هم عالیه .دیشب بارون میبارید.

ولی اینجا چون شرجی نیست جک و حونور نداریم.

ولی هر موقع اومدیم شمال من از ترس لذتی نبردم شاید چوم زیادی حسایم و از عنکبوت میترسم.

ولی صدایی که تو جنگلهایزشمال هست محاله کسی متوجهش نشه اونصدا مختص شماله فقط و اون صدای جیرجیرکه

ترک قیزی ✌💥من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉جانیم آذربایجان

ما یه شهر کوچیکیم عزیزم نیم ساعت با جنگل فاصله داره

جیرجیرکی نیست داخل شهر، تو روستا شاید اما داخل شهر نیست

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
جیرجیرکی نیست داخل شهر، تو روستا شاید اما داخل شهر نیست

مردم میان شمال که برن کوه وجنگل و دریا .شهر که الان توشیم🤣

تو جنگلم جیریحیرک هست.ای بابا چرا جیرجیرکاتونو گردن نمیگیرین🤣🤣

ما آذربایجانیم هوای اینجا هم عالیه .دیشب بارون میبارید.ولی اینجا چون شرجی نیست جک و حونور نداریم.ولی ...

خب تو جنگل آره، طبیعیه زندگی حیوان و جانور اونجا، اما تو شهر جیرجیرک نیست، اتفاقا دیروز جنگل بودیم هوا خنک و عالی ، بچه کوچیکا یخ کرده بودن 

خب گلم تو شهر شما نیست مگه همه شهرهای شمال مثل همن؟

زور نزن گردن گیرشون خرابه🥲مثل اون شورایزشهریشون که به رییس جمهور توهین کرد بعد گردن نگرفت و گفت من طنازم🤣

البته شوخی بودا ما کلی فامیل شمال داریم همه بااصالت و عالی

مردم میان شمال که برن کوه وجنگل و دریا .شهر که الان توشیم🤣تو جنگلم جیریحیرک هست.ای بابا چرا جیرجیرک ...

من اتفاقا دوست دارم صدای جیرجیرک رو. باور میکنی بچه بودم شکارچی جیرجیرک بودم الان اما سکته میکنم ببینمش😂😂😂.

نمیدونم والا فکر کردم اسی منظورش شهره ، خب تو جنگل خیلی چیزا هست، ما دیروز رفتیم جنگل یه مار گنده دیدیم وسط جنگل😱😱

زور نزن گردن گیرشون خرابه🥲مثل اون شورایزشهریشون که به رییس جمهور توهین کرد بعد گردن نگرفت و گفت من ...

من خودمم اصالتا شمالیم ولی شمالم همه شهراش مثل هم نیستن شهر ساحلی داریم شهر نزدیک جنگل داریم 

از لحاظ طبیعت و حتی آب هوا اینا با هم متفاوتن 

🌕🌔🌓🌒🌑

من اتفاقا دوست دارم صدای جیرجیرک رو. باور میکنی بچه بودم شکارچی جیرجیرک بودم الان اما سکته میکنم ببی ...

یا خداا😭اره دیگه جنگل اسمش روشه

بسم الله 😂 اتفاقا شبا پنجره باز میکنم میشنوم بهم آرامش میده

کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡          "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمه‌ی گرگ‌ها می‌شود."

واقعا ، آدم ها عادت می‌کنن به جغرافیای محل زندگیشون،من دیروز به خواهرم گفتم خدا منو خیلی دوست داشت ک ...

خدا به هرکی یه نعمت میده 

بازم شکرش

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

وای وای من عاشق شمالم ولی بخاطر اینکه حتی هتل و ویلاهای خوبشم پر از عنکبوت و ملخه و جیرجیرکه میترسم ...

باور کن نیست😂

کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡          "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمه‌ی گرگ‌ها می‌شود."