2777
2789
عنوان

زندگی با کسی که از چشمت افتاده😓💔

543 بازدید | 31 پست

۶ساله تقریبا ، که ازدواج کردیم باهم ، با عشق...

دوماه دوستی ذره ای اخلاق و رفتار بد خودشو بروز نداد 

جوری شد که فکرمیکردم بهترین مرد دنیا نصیبم شده

بخاطرم جلو خانوادش وایساد تا باهم ازدواج کنیم...

دلیل عجول بودنش برای عقد رو این میدونستم که هیجان زده است اما اشتباه کردم💔با فاصله یکروز از نامزدی ما عقد کردیم...

ادامه پست بعد ...

فقط 34 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دومین ثمره زندگیمون تو راهه دعا کنید سالم و به موقع بیاد بغلم🥺♥️ «همسرم»🌸کاربر «دلبرمومشکی2»هستم از سال ۱۳۹۹عضوم🌸💗خسته تر از آنم که بدانی...

همینکه مطمین شد دیگه مال خودشم از این رو به اون رو شد و من ساده فکرمیکردم که شوهرم عوض شده:) اون عوض نشده بود فقط برای مدتی خود واقعیشو پنهان کرده بود!

با هم دعوا زیاد داشتیم ولی عاشق هم بودیم 

باهم موندیم

چندبار تو عقد خواستم جداشم هر دفعه کتک می‌خوردم خانوادم بدون اینکه حرفمو بشنون میگفتن که ایراد از توعه تو حق نداری جداشی شوهرت مرد خوبیه تو بدی!

کم کم به اخلاقش افتادم 

عروسی کردیم فکرنمیکردم روزی ازش دلزده بشم اون بچه خواست منم هیجانی بودم قبول کردم

سر دوماه بعد عروسی باردار شدم و پسرم ۳/۵ ساله‌ست...

و ما به زور کنار هم موندیم😓😓حس خوبی ندارم حال دلم خوش نیست 

دلم باهاش صاف نمیشه دلم میخواد تنها بشم دیگه برای خودم زندگی کنم😓💔

چندبار خواستم جداشم چون بچه داشتم نزاشتن 

دیگه دارم میمیرم تو این زندگی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دومین ثمره زندگیمون تو راهه دعا کنید سالم و به موقع بیاد بغلم🥺♥️ «همسرم»🌸کاربر «دلبرمومشکی2»هستم از سال ۱۳۹۹عضوم🌸💗خسته تر از آنم که بدانی...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همیشه هم پررو و طلبکاره هر دفعه مقصر قهر و تصمیم طلاقم خودش بوده 

اما همیشه ما رو مقصر می‌دونه

ماجرای آخرین قهرم توی تاپیکام هست ، بااینکه مقصر ۹۰٪ اون بود و خانوادم کاملا بی تقصیر بودن 

اما امروز بش میگم بریم پیش ننه جونم میگه خانواده بابات کاری کردن من روم نمیشه جایی بیام!

گفتم عه؟خانواده من یا خانواده تو؟

چیزی نگفت 

سر سفره هم فیلم عروسی خواهرمو گذاشتم با مادر شوهرم ببینیم هزار دفعه گفت بزن تلویزیون خوشم از این نمیاد ...

دیگه جون به لبم کرد گفتم تو جونمو سر آوردی بیا بزن تلویزیون 

دیگه به زور کنار هم موندیم پدر منو در آوردی دیگه 💔💔

کاش روزی برسه که جداشیم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خود واقعیش چ جوریه

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

اخلاقش بده؟

خیلی فراتر از حد تصورت 

به شدت دروغگو

پررو

طلبکار 

سطح شعور و فرهنگ ۰

همیشه اخمو 

نمک نشناس

بد گمان 

مکار

روانی و دیوونه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خود واقعیش چ جوریه

ی آدم فوق‌العاده بی وجدان و شیطان صفت😓

تنها خوبی که داره برای خورد و خوراک عالیه و برای پوشاک هم همینطور 

اما از لحاظ اخلاقی صفره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خیلی فراتر از حد تصورت به شدت دروغگوپرروطلبکار سطح شعور و فرهنگ ۰همیشه اخمو نمک نشناسبد گمان مکارروا ...

دعواتون میشه ،قهر  میکنین ،تو میری سمتش؟؟؟

مثل یک پروتن فکر کن..... همیشه مثبت  
دلیل عجلش چی بود؟

میترسید ولش کنم:)))

بعد عقدمون فهمیدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دعواتون میشه ،قهر میکنین ،تو میری سمتش؟؟؟

ن اتفاقا بدم میاد نزدیکم بشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40