تو رو خدا دعام کنید از ته دلتون انشالله معجزه شه و تا قبل اربعین حسینی خیلی زود بدون نیاز به ارتودنسی جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی خوشگل شم و دو تا فکم رو هم قرار بگیره و از هم فاصله نداشته باشن دیگه و انشالله اصلا نیاز به پیوند لثه و ایمپلنت نیاز پیدا نکنم و دندونام و لثم از دست ندم😭🙏😭و انشالله پول جراحیمو کامل خدا برام برسونه 😭😭..
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ذهنتتون اشتباه هست بارون نعمته تو هر فصلی می خواد باشه
کاملا درست میگه بارون بی موقع برای کشاورزها آفته
دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️
تو رو خدا خیلی دعا کنید برادر کوچیکم بخاطر کرونا خیلی از درس فاصله گرفت و دوران ابتدایی چیز زیادی یاد نگرفت تو رو خدا و قرآن از ته دلت دعاش کن انشالله همکاری کنه و این روزا خیلی درس بخونه و همه چی یاد بگیره و انشالله مدارس عادی بین بچهای سالم درس بخونه و هیچ وقت مدارس استثنایی نفرستنش تو رو خدا دعاش کن دلمون داره میترکه😭😭😭..