2777
2789
ذهنتتون اشتباه هست بارون نعمته تو هر فصلی می خواد باشه

بیا از کشاورزای شهرم که بارون زد رو خرمن هاشون بپرس نعمته یا نه ؟؟

از نصف شهر که لواشک و الوچه و زرد الو  ریختن خشک بشه بپرس نعمته یا نه 

درخواست دوستی آزاد🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️ولی قبول نمیکنم💃🏼

خوش به حالتون

تو رو خدا دعام کنید از ته دلتون انشالله معجزه شه و تا قبل اربعین حسینی خیلی زود بدون نیاز به ارتودنسی جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی خوشگل شم و دو تا فکم رو هم قرار بگیره و از هم فاصله نداشته باشن دیگه و انشالله اصلا نیاز به پیوند لثه و ایمپلنت نیاز پیدا نکنم و دندونام و لثم از دست ندم😭🙏😭و انشالله پول جراحیمو کامل خدا برام برسونه 😭😭.‌.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ذهنتتون اشتباه هست بارون نعمته تو هر فصلی می خواد باشه

کاملا درست میگه بارون بی موقع برای کشاورزها آفته

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

گیلانم پنجشنبه شب بارون بود دیروز صبح یکم اومد دیشب در حد نیم ساعت ولی شدید بود امروز آفتابه

ای جان 😍

نه ما جنوب غربیم کم پیش میاد تو تابستون بارون باشه 

پایان هر سختی گشایشی هست 🌱❤

تو رو خدا خیلی دعا کنید برادر کوچیکم بخاطر کرونا خیلی از درس فاصله گرفت و دوران ابتدایی چیز زیادی یاد نگرفت تو رو خدا و قرآن از ته دلت دعاش کن انشالله همکاری کنه و این روزا خیلی درس بخونه و همه چی یاد بگیره و انشالله مدارس عادی بین بچهای سالم درس بخونه و هیچ وقت مدارس استثنایی نفرستنش تو رو خدا دعاش کن دلمون داره میترکه😭😭😭..

بیا از کشاورزای شهرم که بارون زد رو خرمن هاشون بپرس نعمته یا نه ؟؟از نصف شهر که لواشک و الوچه و زرد ...

عزیزم چی بگم والا 

در حال حاضر پیش ما که مشکلی پیش نیاورده متاسفم 

خوش به حالتونتو رو خدا دعام کنید از ته دلتون انشالله معجزه شه و تا قبل اربعین حسینی خیلی زود بدون نی ...

انشالا از ته دلم واست از خدا می خوام ❤