2777
2789
عنوان

شرایط زندگی و تعداد فرزند

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 68 پست
چرا اون وقت ؟ چند سال اول هم نخوان نوجوون که بشن باید جدا بشن مخصوصا اگر همجنس نباشندبچه باید حریم ش ...

مثلا جوونای الان که پابه عرصه ظهور گذاشتن کدوم مزیتا رو دارن که بچه های سیصد سال پیش نداشتن؟اکثرا بی ادب بی مسئولیت وووو

خوشبختانه من به اندازه شما روشنفکر نشدم هنوز  

خدایا مارو به خاطر ندانم کاریهامون ببخش
ول کنین بابا سر اتاق خواب یه نفر دیگه جرا دعوا کنین

والا من دعوا ندارم دارم میخندم😂

پسرم بوی عطر نفست رایحه جان من است👩‍👦💖 خیلی سال هست تاپیک های نی نی سایتو میخونم ولی تازه عضو شدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه های من هم اتاق شریکی دارن،ولی توش راحتن اتاقشون بزرگه وسرویس ولوازم جدا دارن من هم دوست دارم خون ...

د یگه شما بچه اوردی نمی تونی کا ری کنی لسی هنو ز نیورده دستش بازه فکر کنه بیا ره یا نه 

مثلا جوونای الان که پابه عرصه ظهور گذاشتن کدوم مزیتا رو دارن که بچه های سیصد سال پیش نداشتن؟اکثرا بی ...

از همون جمله ای که گفتی بچه نباید حریم شخصی داشته باشه معلوم شد تاریک فکری در اون که شکی نیست 😂

منم بخاطر همین با تک فرزندی مخالفم🙏🏼 ای کاش شرایط فراهم بشه هر کی میخواد بتونه چند تا بیاره♥️

بله اگه تفکرات عوض بشه. اگه چشم و هم چشمی دور بشه و به خاطر خودم زندگی کنم میشه. اگه این قدر مادی گرا نباشیم و به روحیات بچه به جای جسمش برسیم حتما میتونیم. ان شاء الله شما هم یه بچه ناز و خوشگل گیرتون بیاد

از همون جمله ای که گفتی بچه نباید حریم شخصی داشته باشه معلوم شد تاریک فکری در اون که شکی نیست 😂

من اصلا چت شما رو نخوندم اما یه سری روانشناسا میگن وقتی همه چیز در اختیار بچه باشه بدون شریک نمیتونه تو جامعه با بقیه صلاح بیاد. جامعه اختیار مطلق نیست باید بپذیره. وقتی هم نوجوون میشه نباید در اختیار داشته باشه به خاطر مسائل بد جنسی که تو جامعه بین نوجوون ها رواج داره 

من اصلا چت شما رو نخوندم اما یه سری روانشناسا میگن وقتی همه چیز در اختیار بچه باشه بدون شریک نمیتونه ...

بچه ا دمیزاد داریم در باره ش حرف می زنیم ها 

حیوان که نیست از روش ها ی شرطی شدن تربیتش کرد 

انسا نه باهاش حرف بزنی می فهمه 

😂