2777
2789
عنوان

شرایط زندگی و تعداد فرزند

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 68 پست
عجیب نیست واقعیته

شما به بچه فضای شخصی نده 

این عقیده من هست و به فضای شخصی بچه ام به عنوان یه ادم مستقل احترام میزارم 

پسرم بوی عطر نفست رایحه جان من است👩‍👦💖 خیلی سال هست تاپیک های نی نی سایتو میخونم ولی تازه عضو شدم

یعنی میتونن ۲تا بچه بیارن یا اینکه ۲تا زیاده براشون؟

شرایط متفاوته اما میدونم بچه بیشتر از امکانات به خواهر یا برادر نیاز داره. 

خیلی وقتا با بچه ها سر و مار دارم. تو نگاه اول میشه تک فرزند رو تشخيص داد. 

همون بچه ای که معمولا نمیتونه با کسی سازگار باشه، همه امکانات رو واسه خودش میخاد نمیتونه شریک بشه و حساس تر از بقیه بچه ها 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهش میکنمانشاالله خانوادتون خوشبخت و شاد باشین ولی حتما برای بچه دوم اقدام کن ( من از مخالفین تک ف ...

انشاالله🙏🏼♥️

منم با تک فرزندی مخالفم💚

همچنین بهترینا برای شما و خانوادتون باشه♥️🙏🏼

عجیب نیست واقعیته

چرا اون وقت ؟ چند سال اول هم نخوان نوجوون که بشن باید جدا بشن مخصوصا اگر همجنس نباشند

بچه باید حریم شخصی خودشو داشته باشه 

میام سایت انگار سوار ماشین زمان شدم سیصد سال به عقب برگشتم 

😂 عین مرغ داری همه رو هم با شن خو به ؟

چه ربطی به روهم بودن داره عزیزم بچه ها درکنارهم تعامل با آدما رو یاد میگیرن در عین حال از خیلی خطرات که تو تنهایی ممکنه سراغشون بیاد در امان میمونن نه هرکی مثل افسرده ها تو یه قفسی به اسم اتاق زندگی کنن که چی بشه

خدایا مارو به خاطر ندانم کاریهامون ببخش
شما به بچه فضای شخصی نده این عقیده من هست و به فضای شخصی بچه ام به عنوان یه ادم مستقل احترام میزارم

من بابچه شما کاری ندارم منم نظرمو گفتم اصراری ندارم که شما بپذیری یانه!

خدایا مارو به خاطر ندانم کاریهامون ببخش
شرایط متفاوته اما میدونم بچه بیشتر از امکانات به خواهر یا برادر نیاز داره. خیلی وقتا با بچه ها سر و ...

منم بخاطر همین با تک فرزندی مخالفم🙏🏼 ای کاش شرایط فراهم بشه هر کی میخواد بتونه چند تا بیاره♥️

ا خه ا ون خانم نوشته بچه ها نباید حر یم شخصی د اشته باشن و اتاق من هم یا د مر غ داری افتاد م همه ۱ ...

بچه های من هم اتاق شریکی دارن،ولی توش راحتن اتاقشون بزرگه وسرویس ولوازم جدا دارن من هم دوست دارم خونه بزرگتر بشه 

من بابچه شما کاری ندارم منم نظرمو گفتم اصراری ندارم که شما بپذیری یانه!

خدا صبر بده😂😂😂 تو بیا منم بخور 

پسرم بوی عطر نفست رایحه جان من است👩‍👦💖 خیلی سال هست تاپیک های نی نی سایتو میخونم ولی تازه عضو شدم

بچه ها بیشتر از امکانات به پدر و مادر شاد و پر انرژی 

به خونه ای که عشق و آرامش توش باشه نیاز دارن 

نه پدر و مادری که صبح تا شب سرکار هستن آخرش هم حوصله بچه ندارن و همه امکانات در اختیار بچه میزارن.

ای کاش همه نیاز واقعی بچه ها رو بدونن 😔

چه ربطی به روهم بودن داره عزیزم بچه ها درکنارهم تعامل با آدما رو یاد میگیرن در عین حال از خیلی خطرات ...

خب خو دشون اتاق داشته باشن مثل انفرادی اون تو ز ندانی که نمی شن میان بیر ون تعا مل می کنن 

😂 

بحث ر فاه هست نه تعا مل 

بعد هم ۲ جنس مخالف باشن از ۱ سن به بعد اصلا جالب نیست تو ۱ ا تاق واقعا هر کس حر یم شخصی خو‌دش می خواد 

مثلا د ختر پیش برادر ش پریود باشه ر احته ؟ 

ا گر هم می خو ای بگی بعدا خو نه رو بزرگ‌می کنن ا حتمالش کمه چو ن حقو ق ۱ کا رمند در اینده هم با سر عت تو رم ر شد نخوا هد کر د