2777
2789
عنوان

ماهی سالمون

5788 بازدید | 19 پست

بچه ها ماهی سالمون رو چطوری درست میکنی؟ عصر خریدیم نمک زدم گذاشتم یخچال تا ساعت 9 اینا که میخوام درست کنم به نظرتون خراب نمیشه؟ 

همینجوری بندازم سرخ شه یا ارد و زردچوبه بزنم. طعمشو عوض نمیکنه؟

تنها چیزی که تو زندگی بدون تلاش به دست میاری,  شکسته...!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماهی رو همون موقع نمک بزنی بهتره.

الانم تخم مرغو با ادویه جات قاطی کن. پودر سیر خوشمزه میکنه. یکم شیر هم بزن تووش و ماهی ها رو یه ربع تووی مواد بخوابون. بعد همون لحظه که میخوای سرخ کنی ماهی رو از مخلوط شیر و تخم مرغ دربیار و بزن تووی آرد سفیدی که کمی جوش شیرین بهش زدی و سرخ کن. خیلی خوشمزه میشه و ماهیت له نمیشه

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.
تو پیاز و زعفرون یکم سبزی معصر و سیر و اویشن بخوابون بعد دوساعت قشنگ روشو پاک کن چون پیازا میسوزن مو ...

اخه اینطوری طعم خود ماهی دیگه معلوم نمیشه.

عزيزم يه پيشنهادم من ميدم برات 

ماهي رو بزار داخل فر با دماي ١٠٠ درجه روشو ادويه و فلفل و نمك و ابليمو و اب زعفرون بزن بزار داخل فر حدود نيم ساعت شايد كمتر سريع ميپزه سرخ هم نميشه سالم و بي دردسر نوش جان كن 

من هميشه سالمون رو اينطوري سِرو ميكنم 

مواد مغذيش هم حفظ ميشه روغن مصرف نميشه و خوشمزه هم هست 

عزيزم يه پيشنهادم من ميدم برات  ماهي رو بزار داخل فر با دماي ١٠٠ درجه روشو ادويه و فلفل و نمك ...

ممنون. این روشو فقط با ماهی سالمون درست کردین؟ ماهیای دیگرم میشه این کارو کرد؟

ممنون. این روشو فقط با ماهی سالمون درست کردین؟ ماهیای دیگرم میشه این کارو کرد؟

راستش من چون خودم جايي زندگي ميكنم كه ماهي سالمون به وفور يافت ميشه فقط سالمون ميخورم اما ماهي هاي ديگه هم ميشه 

بطور مثال قزل الا رو ميتوني فقط قبلش يكساعتي تو پياز بزارش بعد بزارش فر اما سالمون رو نميخواد چون هيچ بوي بدي نداره 

بهتره ماهي رو كلاً اينطوري سرو كني و روغن مصرف نكني سالمتره 

سالمون سرشاراز امگا ٣ و ٦ هست 

نوش جان