2777
2789
عنوان

خیلی حالم بدع🥺💔

110 بازدید | 14 پست

سلان دوستان من یه مدتی زیر شکمم دوطرف سمت راست و چپ و وسطش درد میکرد الان دو روزه اینقدر درد میکنه و تیر میکشه که حد نداره حالم از همچی به هم میخوره اینقدر که حالت تهوع دارم سردرد شدید دارم و بدنم کم کم داره شل میشه و بی حس به نظرتون چمه؟آزمایش دادم مشکلی نداشتم الان باید سونو میگرفتم نوبت خالی نیست بقیه جاها هم بستست نمیدونم چیکار کنم مجردم هستم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید کیست تخمدان دارید .

واقعا نمیدونم اجی چیکار کنم هرجا میرم بیتوجهن دکترا اینقدر که زیر شکمم تیر میکشه انگار سیخ میکنن داخل شکمم شکمم باد کرده و سفت شده لاغرم قشنگ مشخصه

عفونت لگنی داری....حالا باید ببینی ریشه اش کجاست.

دیدم گفتن عفونت لگنی ترشحات واژن هم باید تغییر کنن و از عفونته ولی هیچ کدومو ندارم و اینکه مبگن باد شکم زیاد نمیشه 

از صفراتون نیست؟؟ چون میگین تهوع هم دارین. البته التهاب اپاندیس هم تهوع میاره

نمیدونم گلم هرچی آزمایش خون دادم گفت مشکلی نیست الانم امروز آزمایشو گرفتم گفت مشکلی نداره باید سونو بدی ...میترسم کیست باشه ترکیدع باشه چون شکمم سفت شده و باد میکنه

دیگه باید بری سونو بدی...این چیز طبیعی نیست

بیشتر جاهای شهرمون بستست سونو هاشون یکیشم اینقدر شلوغه که حد نداره بیمارستان هم نمیگیره میگه فقط بیماران بستری شده