2777
2789
عنوان

نهایی دوازدهم انسانی

160 بازدید | 13 پست

نمرات چرا اینطورین!!!!!من خواهرم دوازدهمه انسانیه کنکور فرهنگیان داده

پارسال معدلش واسه یازدهم ۱۹بود وضعیت نمره هاش عجیبه حدودا ۱۵/۱۶!!!!

اینجام کسی هست با این شرایط؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امسال از طرفی سطح سوالات بالا بوده و از طرفی خیلی سخت گیری کردن برا تصحیحولی به هرحال اوضاع همه همین ...

اره تاثیر معدل پارسالشون مثبت شده پس یعنی اگه یجا گرفت ۱۴ پارسال شد همون درسو ۱۹همون ۱۹ثبت میشه براش؟

انسانی؟پس میگه تو سایت کانون و...بعضیا میگن ۱۹-۱۹.۷۵ ۱۸اینا هستن چیه پس؟

ارع...عزیزم میانگین کل کشور رو نگاه کردی؟سطح سوالا واقعه سخت بود اونام حتما خرخون بودن

کاش من همه کسانی بودم که نگاهت میکنند..:)

اره تاثیر معدل پارسالشون مثبت شده پس یعنی اگه یجا گرفت ۱۴ پارسال شد همون درسو ۱۹همون ۱۹ثبت میشه براش ...

نه دیگه فکر کنم اگه یازدهم خوب شده باشه با دوازدهم جمع میشه نه اینکه کلا اون یازدهم رو درنظر بگیرن

حتما من میگم خواهرم معدلش۱۹بوده پارسال امسال اینطور شده نگران هستیم واقعا

نگران نباش 

سعی کنه با کنکور جبران کنه 

بعد میگم که اوضاع همه امسال همینه...

چند نفر از بچه های دوازدهم بهم گفتن نتونستم کارنامه هاشون رو ببینن و کدملیشونو فرستادم برام تا اگه من تونستم ببینم 

ببین حدود۵نفر من کارنامه هاشون رو دیدم 

بین اینا همشون نمره ها زیر۱۰ بود!

بهترینشون به نفر بود که بالاترین نمره اش ۱۳بود

می‌خوام بگم امسال همه خراب کردن...

بعد اگه فکر می‌کنه درسی رو واقعا باید بیشتر می‌شده اعتراض بزنه بلکه بهتر بشه