2777
2789

یه پیج فیک بهم پیام میده شاید هر روز شاید هر از گاهی اولا سلام خوبی اینا بود جواب ندادم سوخته الانم حرفای زشت و ناپسند گاهاً ج.ن.س.ی دایرکت میده اینستا منم میبینم حرص میخورم خودشم نمیدونم کیه بنظرتون چیکار کنم به شوهرم بگم یا ن تجربه ای داشتید؟ عاقل ترین کار در مقابلش چیه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بلاک کردن

صدف دریایی / بسیار نادر   / در صورتی که در مورد ارشد سوالی توی ذهنتونه باهام در میون بذارید / اگه الان اونجایی هستی که فکر می‌کنی آخرشه, فقط به این فکر کن که خیلی‌ها از موقعیت‌هایی جون سالم به در بردن که هیچ‌وقت تصورش هم نمی‌کردن. به جای اینکه زندگی رو تموم کنی, درستش کن./ همه‌تون رو دوست دارم (به جز اونی که خودش می‌دونه).  

مردم جنبه ندارن که بلاکش کن . عکستم تنظیم کن بزرگنمایی نشه

آره بخدا یعنی اشتباهه عکستو بزاری مجازی اونم اینستا عزیزم ببخشید چطوری تنظیم کنم از تنظیمات اینستا یا چطور؟

بله ولی دوس ندارم کسیو بلاک کنم بی تفاوت شدم که دست برداره اونم بدتر شد آدم مریض

یعنی چی دوست ندارم کسیو بلاک کنم؟ اگه نمیشناسیش که بلاک کن وگرنه چرا گذاشتی بیاد توهین کنه

آره بخدا یعنی اشتباهه عکستو بزاری مجازی اونم اینستا عزیزم ببخشید چطوری تنظیم کنم از تنظیمات اینستا ی ...

اره عزیزم از تنظیمات انیستا. همونی که میره پیجتو خصوصی کنی همون قسمت میری زیرشه اونو غیرفعال کن . اگه برات نمی افته باید بروزرسانی کنی

خدایاشکرت❤️  کاربری دست دو نفر هست

یعنی چی دوست ندارم کسیو بلاک کنم؟ اگه نمیشناسیش که بلاک کن وگرنه چرا گذاشتی بیاد توهین کنه

آره خواستم اول نشون شوهرم بدم بعد بلاکش کنم عوضی رو خدا لعنتشون کنه