2777
2789

سلام دوستای گلم ... پسرم ۲۲ روزشه .. بعداز هردفعه شیرخوردن شیر چند بار از دهن و بینیش میاد بیرون ... رفلاکس داره رانیتیدین میخوره .. بجز شیر خودم گاهی شیر خشک نان هم بهش میدم .. خودمم فراورده های لبنی و گوشتی گاو رو نمیخورم میگم شاید حساسیت داشته باشه .. هم شیرخودمو بالا میاره هم شیرخشکو. حالا فهمیدم شیرخشک نان هم با شیرگاو درست میشه میخوام بیومیل ای آر براش بخرم حالا یه سوال دارم

حس آزاد دخترانه را به مهر مادری دادن بزرگترین ایثار یک زن است💙💙

اگه بهش شیرخشک ضد رفلاکس بیومیل بدم دیگه نباید شیر خودمو بدم؟ توروخدا کمکم کنین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر منم رفلاکس داشت و رانیتیدین دادم بد تر بعدش بالا می آورد ..دکتر گفت هر بار سعی کن کم شیر بدی اما دفعات بیشتر.قبل خواب شیر کاملدبده که نتونه بالا بیاره و جذب بشه.

میدونی جهنم چیه؟میگن موقع مرگ چیزی که هستی چیزی که میتونستی باشی رو ملاقات میکنه.   و هیچ چیز جهنمی تر از اون لحظه نیست!...🌋
شیر خودت رو در هر صورت بده .و تو شیب بخوابون پسرت رو .چقدر  نگهداری نی نی اوایل سخته😥

آخه بالاش میاره میخوام بدونم اگه بیومیلو بالا نیاورد دیگه شیر خودمو ندم! خیلی اذیت میشه بچم

چون سه هفته دیگه نوبت داده

سلام عزیزم

من دخترم ببلاک ای ار میخورد و هم شیر خودمو

رفلاکسش شدید بود

فقط تنها راه اینکه صبرت زیاد کنی

من بهش زانتاک میدادم که اثری هم نداشت

بعد ۴ماه خیلی بهتر شد

انشاءالله بهتر میشه نگران نباش

سلام عزیزم من دخترم ببلاک ای ار میخورد و هم شیر خودمو رفلاکسش شدید بود فقط تنها راه اینکه صبرت زی ...

مرسی ک جواب دادی  پس شیر خودمم میتونم بدم . شما بیشتر شیرخشک میدادی یا شیر خودتو؟

خواهش میکنم

ببشتر شیر خودمو میخورد

فقط مراقب باش وزنگیریش خوب باشه..اگه وزنش خوبه..ریفلاکسش جای نگرانی نداره

من همه چیو امتحان کردم...به قول دکتر دخترم فقط تحملتون رو بالا ببرید🙂

خواهش میکنم ببشتر شیر خودمو میخورد فقط مراقب باش وزنگیریش خوب باشه..اگه وزنش خوبه..ریفلاکسش جای نگ ...

از دماغشم میومد؟