2777
2789
عنوان

دنبال امام مون رفتیم و پیداش نکردیم❓

10316 بازدید | 1223 پست

با نام خدا🌱💗

«شرکت در استغاثه جمعی »

هر کس با هر عقیده و باوری وارد بشه ،

و‌ در  این استغاثه شریک بشه مهمان مولاست و‌ بر میزبان

احترام و اکرامش واجب هست ..💝

🍀مگر نه این است که خدا تقدیر ما را برحسب رفتارها و تغییر رفتارهای ما مبدل میکند ؟

🍀مگر نه این هست که خداوند هر انچه بخواد محو و هر چه بخواد ایجاد میکند ؟!

🍀مگر خدا نفرمود بخوان مرا تا اجابت کنم تورا

🍀مگر حضرت یعقوب علیه السلام به فرزندانش نفرمود :

«برید در مورد یوسف پرس و جو کنید» 

🍀مگر نفرمود از رحمت خدا نا امید نشید.

ما هم‌ دنبال امام مون رفتیم و‌ پیداش نکردیم؟؟؟!

🍀مگر با ضجه و التماس عذاب طولانی رو بر قوم بنی اسرائیل تخیف نداد ...

🍀مگر امام زمان از ما نخواستن ما براشون دعا کنیم

چرا و چرا  حتما باید به آخرین حد اضطرار برسیم‌؟!

که امام مون رو فریاد کنیم‌...

چرا باید انقد سختی ها و گناهان ما رو غرق کنندکه بلاخره واسه نجات ، منجی مون رو بخوایم ؟!

چرا امام‌ زمانه ی ما باید اینقد تنها باشند؟!🥹

❤️با ذکر اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س) وارد بشید ..🤲

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                           گفتم شبی به مهدی اذن نگاه خواهم                                        گفتا که من هم از تو ترک گناه خواهم                                      

⚠️ از عارفی پرسیدند، از کجا بفهمیم در خواب غفلت هستیم یا نه؟!🦋

✅ جواب داد: اگر برای امام_زمان کاری میکنی، یه تبلیغی انجام میدهی و خلاصه قدمی بر‌میداری و به ظهور آن حضرت کمک میکنی، بدان که بیداری؛ وگرنه، مجتهد هم باشی در خواب غفلت هستی!!

✨ السلام علیک یا صاحب الزمان عج🦋

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

💢 انتظار یعنی ....

💌انتظار یعنی‌ اینکه ببینی

درجایگاهی‌ که هستی

باتوانایی‌هایی‌ که داری

چه‌ کاری ازدستت‌ برمی‌آید

تابرای‌ امام‌‌_زمان (عجل الله فرجه) انجام‌بدهی؛

⛔️روزی که گذشت شما چه کاری برای امام زمانت انجام دادی؟

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                           گفتم شبی به مهدی اذن نگاه خواهم                                        گفتا که من هم از تو ترک گناه خواهم                                      

امام‌حسن‌عسڪرے(؏َ):

درغیبت امام مهدی (؏َـج‌اللہ)هيچ‌ڪس نجات‌پيدانميڪندغیر‌ازدو‌دستہ:

اول¹شیعیان ثابت قدمش 🌱

دوم²:دعاڪنندگان‌فرجش 🍃 

ڪمال‌الدین‌ص284#

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲

♨️رمز استجابت دعا

🔸خدا میداند، کسی مدت‌ها قبل به محضر حضرت تشرف پیدا کرده بود، حضرت قریب به این مضمون فرموده بودند:

به دوستان ما بگو مرا فراموش نکنید.

من شما را فراموش نمی‌کنم، 

فرج من نزدیک شده است دعا کنید بَداء حاصل نشود.

🔸هر موقع خواستيد دعا كنيد اول برای فرج امام زمان دعا کنید و بعد حاجتتان را از خدا بخواهید.

اول دعا کردن به #امام_زمان سبب می‌شود که دعاهای بعدی هم مستجاب شود.

🖋آیت الله ناصری دولت آبادی رحمة الله

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت

♨️دعا برای فرج در تمامی لحظات...

🔸امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف فرمودند:

واکثروا الدعاء بتعجیل الفرج فإنّ ذلک فرجکم

«برای تعجیل در امر فرج ، بسیار دعا کنید که همان فرج شماست.»

📚کمال الدین و تمام النعمه ، باب ۴۵، حدیث۴

📌نکته اینجاست که امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف نفرمودند:دعا کنید

⬅️بلکه فرمودند:اکثروا الدعاء بتعجیل الفرج

👈زیاد دعا کنید 

⬅️ زیاد، یعنی:

✔️دائما، در طول شبانه روز،

✔️در هر جائی هستی،

✔️در هر کاری هستی

✔️در حال راه رفتن،  

✔️می نشینی و ...

🔸خلاصه در تمام لحظات و تمام زمان باید برای فرج امام زمان دعا کنیم 

هر کاری میکنیم قلب و زبانمان بگوییم #اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج.‍ 

🇵🇸 القدس لنا ...  ابد در پیش داریم 💚این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ دوستای عزیزم اگه دوست داشتید بگید تاپیک های مهدوی تگتون کنیم ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 یا صاحب الزمان عج الله ادرکنی 

اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا به بحق دل زینب س

🤲🏻🤲🏻😭

🇵🇸 القدس لنا ...  ابد در پیش داریم 💚این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ دوستای عزیزم اگه دوست داشتید بگید تاپیک های مهدوی تگتون کنیم ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 یا صاحب الزمان عج الله ادرکنی 

﷽❤

ما نسل عجیبی هستیم !
عجیب سعادتمند ...
عجیب متنعّم!
میدونید چرا؟؟؟
از هزار و اندی سال غیبت امام زمان علیه‌السلام، ان شاءالله
ما به آخرِ آخرش رسیدیم !🤚

به آخر کوچه‌ی انتظار... که اگر کمی مقاومت کنیم و طاقت بیاوریم به انتهای ماجرا ، مشرّف می‌شویم!

🔸اما هرچه به آخر کوچه نزدیک‌تر می‌شویم؛
این کوچه باریک تر می‌شود!
تنگ ترمی‌شود!

🔸ما چاق و چلّه ها حتما جا میمانیم... 
چاق و چلّه‌هایی که نشد کمی از گوشه‌ی نفسانیّاتِ مان بتراشیم و ... کمی اندازه‌ی "مـــن"هایمان را لاغرتر کنیم!

از آخر این کوچه فقط لاغرترها رد می‌شوند؛
همان‌ها که از "مـن"ها گذشتند و با بقیه، یکی شدند!🤌

همان‌ها که همه در کنارشان امن و آرامند... و ترس از دریده شدن ندارند ؛🥰
دریده شدن با هیولای حسادت ، قضاوت، خودخواهی، خودشیفتگی و ...
آنان که می‍توانند به پرش‌های بلند دیگران،و موفقیت‌هایشان،نه راضی...که دلشادوسرمست شوند!🛑

🌴آخر کوچه انتظار؛ اول دولت کریمه است! اگر برای زیستن در این دولت آماده نباشیم؛حتماًاز خیل یاری دهندگان امام مان جا میمانیم.🌤

◾️◾️◾️

به چشمانِ ترت در این حوالی

سلامُ الله ما کَرَّ اللَیالی

ببار و چشمهایم را تو پر کن

به پیشت آمدم با دستِ خالی

بکش آهی که از امشب بخوانیم

که از داغ تو صبح و شب بخوانیم

گمانم خون بگریی تا دمِ صبح

اگر از روضه‌ی زینب بخوانیم

(سلام الله علیها)

منتها بدون عمل ، امید داشتن ،ممنوع است .

چونان كسى مباش كه بدون عمل ، به آخرت اميد دارد و با آرزوهاى دراز ، توبه را به تأخير مى اندازد

در نكوهش دنيا چون پارسايان سخن مى گويد  . اما رفتارش رفتار دنيا خواهان است.

( نهج البلاغة : الحكمة ۱۵۰ )🌿💚

بی تو چقدر غصه به عالم اضافه شد

باران گرفت و بر دل من غم اضافه شد

بالا گرفت دردم و بر زخم انتظار

با دست مهربان تو مرهم اضافه شد

میخواستم به یاد تو باشم شبانه روز

اما بر اضطرارِ دلم کم اضافه شد

لعنت به نفْس ِ شعله وری که تمام عمر

هم بست دست و بال مرا، هم اضافه شد

ذکر «بنفسي أنت» به روی لبم نشست

در قلب من هوای تو هر دم اضافه شد