2777
2789
عنوان

کسایی که با اقای پانزده یا بیست سال بزرگتر از خودشون ازدواج کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 37 پست
الهی عزیزدلم روح پدرت شاد و در ارامش زندگی همینه گلم یه روز هستی فرداش نیستی در لحظه زندگی میکنیم... ...

ممنون 

ولی به نظرم حق نداشتن با این اختلاف سنی بچه بیارن 

هر وقدرم که پدرم مرد خوبی بود

حالا که خیلی زخمی‌ام و غم‌زده تو بهم بگو عزیزم ، به کی پناه ببرم؟ مرا ببوس برا بغض آخرین نگاهم                   خدایا ممنونم برای همه چی                                        بند بند وجودم بی قرارته M💍

تصور من اینه که یه دختر با مسئله ددی‌ایشوز گول خورده و به دام افتاده... (اگه خودش تصمیم گرفته البته) ...

اگر عاشق بشه چی خخخ؟ 😂مشکل یکی از دوستای منم همینه دقیقا عاشق همدیگه شدن نمیدونم والا 🥲

زندگی کابوسه وقتی مردیم از این کابوس بیدار میشیم...قیامت زیباترین اتفاق عمرمه چون پایان این کابوس رو رقم میزنه.. من از این کابوس واهمه دارم و دوست دارم هرچه زودتر تموم شه اون دنیا هرچی که هست خیلی خیلی از این دنیا بهتره ☄️🤍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مامان بالای من چهار سال زندگی کردن بابام فوت شد مامانم دیگه ازدواج نکرد فقط من حیف شدم این وسط

عزیزم اختلاف سنی چقدر بود مگه 

زندگی کابوسه وقتی مردیم از این کابوس بیدار میشیم...قیامت زیباترین اتفاق عمرمه چون پایان این کابوس رو رقم میزنه.. من از این کابوس واهمه دارم و دوست دارم هرچه زودتر تموم شه اون دنیا هرچی که هست خیلی خیلی از این دنیا بهتره ☄️🤍
بیش از ۲۰ بودبه هر حال خیلی بد بودسرچ کن بیادهم دلایل و عشق و عاشقی اول رو ببین هم اشک و آه جدایی رو ...

🖤👏👍👌

اگر عاشق بشه چی خخخ؟ 😂مشکل یکی از دوستای منم همینه دقیقا عاشق همدیگه شدن نمیدونم والا 🥲

هعی چی بگم🥲😂

خیلی مشکلات داره این رابطه، بعید می‌دونم به عشق رسیده باشن اصلا... بیشتر این مدل روابط بر اساس وابستگی و هیجانه

فکری جسمی اصلا از هر لحاظ پر از اختلافه

حتما باید مشاوره برن هم شخصی و هم برای ازدواج

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

من نامزدم توجه زیاد داشت اما کنترلگر بود

یعنی تعصبی؟ دوست نداشتی؟ 

یعنی تعصبی؟ دوست نداشتی؟

از تعصبی فراتر . میگفت موهاتو بپوشون مانتو بلند لاک نزن رژ نزن . گوشمیو چک‌میکرد .تعقیبم میکرد . میگفت با دوستات ارتباط نداشته باش اگه هم داری خیلی کم بعد میرفت چت هامو با دوستام مبخوند. هر لباسی میخریدم یه ایراد میگرفت . میگفت میری بیرون نخند