2777
2789

یه کاری دارم میکنم که غیرممکن هست واقعا از هر کس بپرسی همینو میگه

میشه لطفا از کارایی که خدا واستون ممکن گرده بگید؟

وقتی ناامید بودید و همه چیز بریده بودید؟

البته که میشه، زندگی من پر ازین ناممکن ها بود که ممکن شد، فقط اینو بگم اگه با تمام وجود بهش توکل کنید و هیچ امیدی به غیر خودش نداشته باشین درست همون لحظه ورق برمیگرده

عاشقتم خدای خوبم. مرسی که هستی  و خدایی میکنی                                  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دانشجو بودم مطمین بودم یه درسی رو می افتم خیلی ناراحت بودم چون دانشگاه ازاد بود اگر میافتادم هزینه داشت برام..ب خدا گفتم تو معجزه کن من این درس رو نیوفتم تا عمر دارم ب همه میگم معجزه کردی... در کمال ناباوری اون درس رو ۱۴ شدم.خودم نفهمیدم چجوری شد...

نامه ای به فرزند نداشته ام:کجایی جان مادر؟من که مردم از چشم انتظاری...خسته نشدی از بازی با فرشته ها..من دلتنگ توام، دلتنگ بوی تنت دلتنگ ب اغوش کشیدنت تو دلتنگ من نیستی جان مادر؟روزها موهای طلاییت رو شونه میکنم ناخن هاتو لاک میزنم  بعد پشیمون میشمو لاکت رو پاک میکنم صورت نازت رو ب جای وضو میشورمو کنار جانماز خودم برات جانماز پهن میکنم نمازم که تموم میشه سرم رو برمیگردونم تا بهت لبخند بزنم اما میبینم همه اونا خیال بود،یه خیال خوش...شب هایی که خوابت رو میبینم دلم نمیخواد هیچوقت بیدار بشم اما بیدار میشم و دوباره روی خودم آوار میشم ...بسه دیگه چشم انتظاری بیا مادر بیا😭😭😭😭

من هر چی ممکن بود برام اتفاق نیفتاد

همیشه از طبیعی‌ترین چیزها محروم شدم توی زندگی

هر چی غیرممکن بود برام اتفاق افتاد

زندگی مگه حساب داره؟

کی تعیین میکنه چی ممکنه چی ناممکن

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…

یه مورد دیگه‌هم اینکه من ده سال ناباروزی دارم.

دو تا عکس رنگی گرفتم که لوله ها بر اثر عفونت جمع شده بسته بود.

رفتم کلینیک ناباروری گفت باید این لوله ها رو قطع کنیم و دیگه شانس بارداری طبیعی نداری...

اماده شدم برای عمل لاپراسکوپی برای برداشتن لوله

وقتی از اتاق عمل بیرون اومدم فهمیدم لوله ها باز بوده و نیاز ب قطعشون نبود...

اونجا بود ک‌معحزه خدا رو دیدم.

من قبلش ب خدا گفته‌بودم حداقل یه لوله رو برام نگه دار من یه کور سو امیدی داشته بلشم.درکمال نا امیدی هر دو لوله موقع عمل باز بود..

و این چیزی جز معجزه نبود

نامه ای به فرزند نداشته ام:کجایی جان مادر؟من که مردم از چشم انتظاری...خسته نشدی از بازی با فرشته ها..من دلتنگ توام، دلتنگ بوی تنت دلتنگ ب اغوش کشیدنت تو دلتنگ من نیستی جان مادر؟روزها موهای طلاییت رو شونه میکنم ناخن هاتو لاک میزنم  بعد پشیمون میشمو لاکت رو پاک میکنم صورت نازت رو ب جای وضو میشورمو کنار جانماز خودم برات جانماز پهن میکنم نمازم که تموم میشه سرم رو برمیگردونم تا بهت لبخند بزنم اما میبینم همه اونا خیال بود،یه خیال خوش...شب هایی که خوابت رو میبینم دلم نمیخواد هیچوقت بیدار بشم اما بیدار میشم و دوباره روی خودم آوار میشم ...بسه دیگه چشم انتظاری بیا مادر بیا😭😭😭😭

همسرم برای بچه دارشدنمون مشکل داشت ....

تصمیم گرفتیم برم برای آی یو آی ...

روزی ک رفتم سونو و تشکیل پرونده در کمال ناباوری دکتر گفت خانوم شما ک بارداری 🥺🥺🥺

الانم یاد اون حالم می افتم موهای تنم سیخ میشه 

و منی ک الان خداروشکر سه تا بچه ی سالم دارم ب لطف خدا 

و دکترایی ک گفتن احتمال بچه دارشدنتون خیلی کمه 

و لطف خدایی ک تمومی نداره 

و این فقط یه نمونه ش بود ....

همسرم برای بچه دارشدنمون مشکل داشت ....تصمیم گرفتیم برم برای آی یو آی ...روزی ک رفتم سونو و تشکیل پر ...

خداروشکر عزیزم انشالله خودتون و خانواده محترمتون همیشه سالم و در کنار هم شاد و خوشحال باشید♥️🫂

امیدارم خدا برای منم معجزه کنه

یه مورد دیگه‌هم اینکه من ده سال ناباروزی دارم.دو تا عکس رنگی گرفتم که لوله ها بر اثر عفونت جمع شده ب ...

خداروشکر عزیزم امیدارم همیشه سالم و تندرست باشید♥️🫂

امیدارم خدا برای منم معجزه کنه..

من هر چی ممکن بود برام اتفاق نیفتادهمیشه از طبیعی‌ترین چیزها محروم شدم توی زندگیهر چی غیرممکن بود بر ...

واقها زندگی هیچ عدالتی نداره

منم دارم واسه چیزایی میجنگم که خیلی ها از وقتی به دنیا میان دارن!

البته که میشه، زندگی من پر ازین ناممکن ها بود که ممکن شد، فقط اینو بگم اگه با تمام وجود بهش توکل کنی ...

من میخوام از تمام وجودم اطمینان کنم اما میگم اگه مطمئن شدم و واسم ممکن نکردش چی؟؟

در این صورت واقعا از خدا که تنها کسی هست که دارم ناامید میشم

خداروشکر عزیزم امیدارم همیشه سالم و تندرست باشید♥️🫂امیدارم خدا برای منم معجزه کنه..

انشاءالله...