2777
2789
عنوان

علائم بارداری

92 بازدید | 17 پست

سلام خانما 

ممکنه کسی بدون علامت باردار بشه؟ من علامتی ندارم نه درد سینه ، نه لکه بینی نه تهوع و استفراغ . فقط گاهی معدم خیلی سنگین میشه چند روزه نمیتونم چیزی بخورم. مادر شوهرم دیروز بهم گفت چشمات مثل باردار ها شده.   یه هفته ام هست تقریبا پریودم عقب‌افتاده . ممکنه کسی بی علامت باردار بشه؟ خیلی استرس دارم . آمادگیشو ندارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آزمایش بده مطمئن باشی ،من باردار بودم هیچ علائم نداشتم فقط پریودم عقب افتاده بود ،ن تهوع ن هیچی 

آرزوهایم راکنار نخواهم گذاشت،دنیا مجبور است بادلم کناربیاید💙💙💙💙

آزمایش بده مطمئن باشی ،من باردار بودم هیچ علائم نداشتم فقط پریودم عقب افتاده بود ،ن تهوع ن هیچی

😬😬🤦‍♀️ 

سینه درد هم نداشتی؟ من فکر میکردم خیلی حساس میشن . ولی حتی این ماه مثل درد سینه قبل پریودی هم ندارم. 

چی بگم 

باشه. مرسی خواهر

😬😬🤦‍♀️ سینه درد هم نداشتی؟ من فکر میکردم خیلی حساس میشن . ولی حتی این ماه مثل درد سینه قبل پریودی ...

آزمایش بده خیالت راحت میشه.🌺

آرزوهایم راکنار نخواهم گذاشت،دنیا مجبور است بادلم کناربیاید💙💙💙💙

چرا باید سونو خطر سقط بالا ببره؟؟

چون  تازه  لانه گزینی کردی  بعد اون دستگاه  لامصبو  فشار میدن  روی  رحم  دقیقا جایی ک لانه گزینی شده  تا  توی مانیتور  دیدع شه  بنظرت  خطرناک نیست من ک دوباره  بخاطر سونو از دست دادم  بارداریمو دیگع بازم خودت میدونی  

اللهم عجل لولیک الفرج
از من میشنوی فقط بی بی چک بزن سونو و ازمایش فلن نرو سونوی زود خطرناکه احتمال سقط و میبره بال ...

اصلا کاش این ماه پریود بشم . من واقعا آماده بارداری نیستم . رابطه بدون جلوگیری هم داشتم ولی چون موقع تخمک‌ گزاری نبود فکر نمیکردم باردار بشم. حالا توکل به خدا 

انشالله اگه باردار هم هستم سالم باشه چون این ماه کلی چرک خشک کن خوردم