ممکنه کسی بدون علامت باردار بشه؟ من علامتی ندارم نه درد سینه ، نه لکه بینی نه تهوع و استفراغ . فقط گاهی معدم خیلی سنگین میشه چند روزه نمیتونم چیزی بخورم. مادر شوهرم دیروز بهم گفت چشمات مثل باردار ها شده. یه هفته ام هست تقریبا پریودم عقبافتاده . ممکنه کسی بی علامت باردار بشه؟ خیلی استرس دارم . آمادگیشو ندارم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چون تازه لانه گزینی کردی بعد اون دستگاه لامصبو فشار میدن روی رحم دقیقا جایی ک لانه گزینی شده تا توی مانیتور دیدع شه بنظرت خطرناک نیست من ک دوباره بخاطر سونو از دست دادم بارداریمو دیگع بازم خودت میدونی
از من میشنوی فقط بی بی چک بزن سونو و ازمایش فلن نرو سونوی زود خطرناکه احتمال سقط و میبره بال ...
اصلا کاش این ماه پریود بشم . من واقعا آماده بارداری نیستم . رابطه بدون جلوگیری هم داشتم ولی چون موقع تخمک گزاری نبود فکر نمیکردم باردار بشم. حالا توکل به خدا
انشالله اگه باردار هم هستم سالم باشه چون این ماه کلی چرک خشک کن خوردم