2777
2789

من امسال شهریورماه کنکور دارم میگن راحت میشه دانشگاه ملی مهارت قبول شد من اصلا ازش سر در نمیارم یعنی دولتیه؟دخترونس؟خوابگاه داره؟شهریه باید بدی؟اگه میدونین بگین لطفا هیچی ازش نمیدونم

دانشگاه فنی حرفه ای قدیم.

دولتی هست و دوره های روزانه و شبانه داره.اکثرا خوابگاه دارن ولی ظرفیت خوابگاه داشنگاه خیلی کم هست .دوره های روزانه شهریه نداره ولی شبانه شهریه داره مبلغش هم به نسبت دانشگاه های دیگه کم هست.وام شهریه هم میدن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی همشون تک جنسیتی ان؟مختلط کلا نداره؟

دقیقا .

اگر دنبال درس باشی خیلی جو آروم و بی حاشیه ای داره...از مدرسه بهتره .

من کاردانی دانشگاه مختلط بودم کارشناسی همین دانشگاه ملی مهارت خیلی دوست داشتم جوش رو چون فقط به درس و زندگیت فک میکنی فکرت درگیر پسرا و تیپ قیافه زدن نمیشه🤣