2777
2789
عنوان

دوستان بیاین بگین دانشگاه ملی مهارت چیه دقیقا

| مشاهده متن کامل بحث + 3707 بازدید | 22 پست
ینی واسه کاردانی مختلط بودی؟ تک جنسیتیه که

دوره کاردانی دانشگاه سراسری خوندم مختلط ...کاردانی به کارشناسی دانشگاه فنی و تک جنسیتی.همین فنی الان اسمش تغییر کرده شده دانشکده ملی مهارت

دوره کاردانی دانشگاه سراسری خوندم مختلط ...کاردانی به کارشناسی دانشگاه فنی و تک جنسیتی.همین فنی الان ...

از نظر امکانات چطور بود عزیزم؟ سرویس داشت؟ یا وایفای رایگان

چون دانشگاهای سراسری دارن اینارو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از نظر امکانات چطور بود عزیزم؟ سرویس داشت؟ یا وایفای رایگانچون دانشگاهای سراسری دارن اینارو

هیچی نداشت ..جتی خوابگاه هم شهریه باید میدادی ما خونه گرفته بودیم .وای فای نه عزیزم...خوابگاه هم ظرفیتش اونقد نیس بیشتر به بچه های ترم اول دوم میدن

هیچی نداشت ..جتی خوابگاه هم شهریه باید میدادی ما خونه گرفته بودیم .وای فای نه عزیزم...خوابگاه هم ظرف ...

چقدر بد! من شنیدم مدرک لیسانس اینا نمیدن یجورایی گواهینامه فنی حرفه ای میدن

ایتجور نیست .مدرک دانشگاهی هست و دقیقا توش قید شده کارشناسی فلان رشته

😢وای کاش اینو زودتر میفهمیدم😭😭سر همین موضوع دانشگاه های ملی مهارت رو نزدم درصورتی ک قبولیشون راحت تره چقدرررررر بد شد

من امسال قبول شدم اما منتها شبانه دیشب نشستم کلی بخاطر اینکه روزانه قبول نشدم گریه کردم معدلمم 15.15 بود چون با شرط معدل قبول شدم بنظرتون وایستم سال بعد دوباره امتحان بدم انتخاب رشته کنم شاید روزانه ای چیزی قبول شدم بجای شبانه🥲💔