2777
2789

مهریه یکیش بود 

خواستگارم که چند ماهه باهاش در ارتباطم 

اون اوایل هم که خونمون اومده بود خواستگاری 

میگفت نمیخوام از خانوادم کوچیک ترین کمکی بگیرم 

تک فرزنده پدرش هم وضع مالی خوبی داره اینطور که ما می‌شناسیم خانوادشون خیلی خوبن من خودم خیلی دوسشون دارم 

اما این میگه نمیخوام کاری کنم که بعدا بتونن تو زندگیم دخالت کنن بگن ما مثلا خونه گرفتیم عروسی و اینها 

ولی خب فکر نکنم تنهایی بتونه از پس همش بر بیاد 

چند وقت پیشم که بهم گفت نمیخوام حتی تو رنگ مبلامون نظر بدن میخوام خانوادم تو حاشیه باشن 

گفت حتی تو مهریه و اینها خودم با خانواده طرف مقابلم صحبت میکنم چقدر باشه و فلان 

نه اینکه بخواد بحث مهریه کنه میخواست بگه تا این اندازه نمیخوام خانوادم دخالت کنن

بنظرتون این یه نشونه جدیه ؟ اگه اره چرا ؟؟؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم میخواد یه جوری نشون بده که شما روپول خانوادش حساب نکنی در واقع همش بگه ندارم

خودش بی پول نیست 

ولی با این سنش (زیر 25) فکر نمی‌کنم بتونه خرج اول زندگی مثل طلا و جشن و خونه و.... تنها بدون کمک خانوادش بگیره 

اره نشونه بلوغ روانیه خواستگارت هست

مشخصه ادم پخته ای هست بچه ننه نیس

البته اگه فیلم بازی نکنه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

خودش بی پول نیست ولی با این سنش (زیر 25) فکر نمی‌کنم بتونه خرج اول زندگی مثل طلا و جشن و خونه و.... ...

مطمئن باش هر کسی خانوادش کوچیکترین کمکی کنن پای دخالتشون ب زندگیش باز میشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

اره نشونه بلوغ روانیه خواستگارت هستمشخصه ادم پخته ای هست بچه ننه نیسالبته اگه فیلم بازی نکنه

از همون اول میگفت میخوام فقط خودمون مستقل باشیم نیاز نباشه نفر سومی رو بیاریم 

احتمالا حرف خانواده‌ش باشه که از الان اینارو بگو که رو پول ما حساب باز نکنن پس فردا توقع نداشته باشن هرچقدر خوب باشن شما تو خونه‌شون باهاشون زندگی نمیکنی پس هیچی ازشدن نمیدونی.

خوبیش اینه صاف و صادق و رو راست حرفشو زده شما هم تکلیفت مشخصه

زهد ریایی،جهل مقدس...
خودش چیزی داره ؟ اینجوری هی میخواد بگه ندارم

والا اوایل میگفت که چند سال طول میکشه تا بتونه اون زندگی رو بسازه که دوست داره داشته باشیم 

ماشین داره خودش خریده 

ولی خونه باید اجاره کنه بهشم میگم بالاخره میخوای چیکار کنی میگه خدا بزرگه

خواستگار قبلیم خانواده سرشناس و پولداری داشت ولی مشخص بود کلا زیر بلیط خانوادشه 

اونجوری ک پس فردا من هیچ اختیاری تو زندگیم نداشتم

جواب رد دادم

با همسرم ازدواج کردم خانوادش کمکی نکردن ولی نیازی هم ب کمکشون نداره خودش از پس زندگی برمیاد و خداروشکر نمیذاره کسی دخالت کنه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

احتمالا حرف خانواده‌ش باشه که از الان اینارو بگو که رو پول ما حساب باز نکنن پس فردا توقع نداشته باشن ...

چون خانوادش اینطور نیستن من برام سواله چرا این میگه رو بدی سوار میشن 

وقتی میخواستن بیان خونمون مامانش تعریف می‌کرد میخواستم شیرینی بخرم فلانی (خواستگارم) نمیزاشت بهش گفتم منم برای بچم آرزو دارم 

من با شناختی که دارم خانوادش اینطور نیستن بگن تو پول ما حساب باز نکن این خودش میگه نمیخوام

عزیزم بهت گفتم چرا متوجه نمیشی؟! تو با خانوادش زندگی نکردی ولی اون با خانوادش زندگی کرده‌  بخاطر همین هن بهت میگه رو بدی سوار میشن خودش داره بهت میگه.

اما شما از لحاظ خساست و اینا چکش کن که خسیس نباشه و اینکه آدم منزوی و بدبینی نباشه. 

میتونین قبل از هر اقدامی یه روانشناس درست حسابی برلی مشاوره قبل از ازدواج با هم برید.

زهد ریایی،جهل مقدس...