2777
2789

۴۰۵ داریم حدود ۳۰۰ میارزه شوهرم رانا پلاس خریده ۶۰۰ نزدیک ۲۰۰ قرض کرده تا ۴۰۵ رو بفروشیم فعلا بازار خرابه و میخوان مفت ببرن شوهرم گفت من بهت ۲۰۰ تومن  میفروشم ماشین مال تو میبرمت محظر بنامت میکنم و اختیار تام میدم 

بنظرتون خوبه یا ن

یعنی بهش پول بدی؟؟؟؟؟؟

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره خوبه 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

اره خوبه به نظرم ولی من باشم با این حرکت به هیچ عنوان نمی‌زارم خودش دیگه سوار ماشین بشه و ازش استفاد ...

من اتفاقا میخوام سوار بشه مسیر سرکارش دوره گفتم حیفم میاد رانارو ببری هر روز 😅