2777
2789
عنوان

دردودل

183 بازدید | 16 پست

خواهرندارم مادرم دارم ولی صمیمی نیستم دردودل کنم باجاری ی دردودل کردم حالا هر روز طعنه میزنه بهم به شوهرشم خبر برده اونم به شوهرم طعنه شو میزنه کاش لال میشدم دردمو بکسی نمیگفتم چقدر بعضیاسواستفاده گرن 

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم با سنگ درد و دل کن ولی خانواده ی شوهر ن 

عب نداره خودتو سرزنش نکن عزیزم تو اونو ادم دونستی ولی دیگه تکرارش نکن

من جای تو بودم ب جاریم پیام میزدم خبرچینی کار خیلی زشتیه فکردم ادم مطمعنی هستی سفره ی دلمو پیشت باز کردم اشتباه میکردم 

جاری هر چقدم خوب باشه از دشمنم دشمن تر میشه ب وقتش ب هرکسی اعتماد نکن

عزیزم با سنگ درد و دل کن ولی خانواده ی شوهر ن عب نداره خودتو سرزنش نکن عزیزم تو اونو ادم دونستی ولی ...

خیرسرش دخترعموم هم هست اون همیشه بمن حرفای میزنه من بکسی نمیگم ولی من فقط ی چیزی توزندگیم نداریم گفتم همچین چیزی نداریم اون همیشه میاد طعنشو میزنه میگه ما فلان چیز داریم یجوری طعنه میزنه دل آدم ریش میشه بخدا

خیرسرش دخترعموم هم هست اون همیشه بمن حرفای میزنه من بکسی نمیگم ولی من فقط ی چیزی توزندگیم نداریم گفت ...

روت نمیشه جوابشو بدی یا مث خودش رفتار کنی باهاش؟

فکنم ازین ادمایی هستی ک خیلی حرمت نگه میدارن حتی اگه بهشون توهین بشه چیزی نمیگن میریزن تو خودشون

روت نمیشه جوابشو بدی یا مث خودش رفتار کنی باهاش؟فکنم ازین ادمایی هستی ک خیلی حرمت نگه میدارن حتی اگه ...

نمیخوام کسی ازدستم ناراحت باشه فقط همین 

اصلا فکرنمیکردم این حرفی روزدم ب گوش شوهرم برسونه و هروقت حرفش میشه دارایشو به رخم بکشه بگه ماداریم  هرجور بخوایم استفاده  میکنیم وعین خیالمون نیست منظورش اینه بمن بسوز شماندارین!

نمیخوام کسی ازدستم ناراحت باشه فقط همین اصلا فکرنمیکردم این حرفی روزدم ب گوش شوهرم برسونه و هروقت حر ...

ادم هر چیزی رو نباید تجربه کنه ولی الان که اینجوری شد ، عیب نداره گلم 

دیگه الان دستت پر شد ، که چقدر دنیا و ادماش کثیفه 

چرا با همسرت درد و دل نمیکنی