2777
2789
عنوان

مامانا میشه بیایین

139 بازدید | 29 پست

سلام پسرم ۴ سال و ۴ ماهشه نیمه دومیه میخواستم کلاس قران بنویسمش که سوره یاد بگیره اولین جلسه که رفت حروف الفبا رو از کتاب یاد دادن منه خنگ نپرسیدم مگه اینا لازمه چون گفته بودم میخوام سوره هارو یادبگیره گفتن همه چی یاد میدیم ی چندبار پسرم نرفت یا ده دقیقه اخر و رفت الان فهمیدم اخرش مدرک مهد قران میدن برای مدرسه جای پیش دبستانی 

اونقدر ناراحتم حس میکنم سرم کلاه رفته و بچمو اذیت کردم 

حالا میگم ادامه ندم چون این ۸ سالگی باید بره مدرسه تا اون موقع یادش میره حروف رو نمیخوام دایم تکرار کنم که از مدرسه زده بشه بعد باز ی فکر دیگه میاد سرم میگم نصف حروف رو اینطوری یاد گرفته بخوام جای دیگه و ی زمان دیگه ثبت نام کنم با ی روش دیگه بچم گیج نشه 

ازاین بی فکریم حرصم گرفته لطفا راهنماییم کنید حدلاقل الان کار درست و انجام بدم

اینقد جای نگرانی نداره

اپولو ک نمیخواد هوا کنه

کلی بچه هست که کلی زبان خارجی یاد میگیرن تو این سن

اونوقت برا ۴تا حروف الفبا ک لازمه این کارارو میکنی

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
اینقد جای نگرانی ندارهاپولو ک نمیخواد هوا کنهکلی بچه هست که کلی زبان خارجی یاد میگیرن تو این سناونوق ...

ن منظورم اینه همون نصف حروف رو به این روش جا افتاده تو ذهنش بعد ی زمانی و البته ی جای دیگه معلمش ی جور دیگه بخواد یاد بده بچه همش مقایسه نکنه مثلا این ب با اون ب قبل فرق داره چون بچه ها مثل ما فراموشکار نیستن 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینقد جای نگرانی ندارهاپولو ک نمیخواد هوا کنهکلی بچه هست که کلی زبان خارجی یاد میگیرن تو این سناونوق ...

پیام اولتون باز نمیشه همینو دوبار فرستادید یا پیام جدیدی هست

ن منظورم اینه همون نصف حروف رو به این روش جا افتاده تو ذهنش بعد ی زمانی و البته ی جای دیگه معلمش ی ج ...

نه مشکلی پیش نمیاد

ب هر روشی یاد بده همه رو یاد میگیره

مثل حل مساله به دو روش

هرچی بیشتر حس یادگیری و شوق یادگیریش تقویت بشه علاقه اش بیشتر میشه ب یادگیری

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
پیام اولتون باز نمیشه همینو دوبار فرستادید یا پیام جدیدی هست

نه چیز مهمی نبود

پرسیدم امسال باید بره پیش یانه

حساب کردم دیدم نه سال دیگه است

نه مشکلی پیش نمیادب هر روشی یاد بده همه رو یاد میگیرهمثل حل مساله به دو روشهرچی بیشتر حس یادگیری و ش ...

بنظر شما الان زوده برای حروف تا ۳ سال دیگه بخواد بره مدرسه ؟؟چون اولش شکل و بازی بود میخوند دوس داشت الان به چسبوندن حروف به هم رسیده و دیگه شکل حیوون نداره دوس نداره اصلا نمیخونه

اگه ۴سالشه سال دیگه باید بره پیش۲

امسالم پیش ۱

ولی احباری در پیش۱ نیست

ی مهدی ببرش بازی و سرگرمی بیشتر داشته باشه

‌واکنش بچه ها متفاوته و استعداد و علاقه

یکی خودش دوست داره و علاقمنده از۳سال هم دیدم خیلی با اشتیاق میره

یکی مدرسه هم هرروز صبح به زور باید ببری

من فکر میکنم مهد با ساعت کوتاه مثلا دوسه ساعت یا یه روز درمیون خیلی بهتره

چون هم زمانش براش خوبه هم عادت میکنه 

اموزش و یادگیری هم هرطور بتونی تشویق کنی حتی با جایزه و تعریف ک انگیزه بشه خیلی خوبه

بازم میگم بستگی ب بچه داره

یعنی ۶سال برا اول ثبت نام داره نه ۷سال

سال بعد سالشه

و سال بعدیش همین موقع ۶سال و ۴ماهشه ک کلاس اول باید ثبت نام کرده باشی ک مهرش بره مدرسه

نیمه اولیا امسال میرن پیش سال دیگه مدرسه ان اگر طبق گفته شما ۴سالو خورده ای باشن که تا شهریور۵ساله بشن

اگه ۴سالشه سال دیگه باید بره پیش۲امسالم پیش ۱ولی احباری در پیش۱ نیستی مهدی ببرش بازی و سرگرمی بیشتر ...

این مهد قرانی که بردم ی روز درمیون و یک ساعته بود ولی اولش با شعر بود دوس داشت میخوند جواب میداد الان رسیدن به  چسبوندن حروف بهم زیاد شعرنداره نمیخواد و فکر میکنم اصلا مفهوم و درک نمیکنه چرا باید بخونم و یاد بگیرم 

پس ادامه نمیدم میذارم سال دیگه 

این مهد قرانی که بردم ی روز درمیون و یک ساعته بود ولی اولش با شعر بود دوس داشت میخوند جواب میداد الا ...

اره به هر حال خودت بهتر میدونی

اگه زده میشه همون سال دیگه بفرست 

ممنون ازهمراهی و راهنماهیهاتون

موفق باشی عزیزم

اگ‌دوست داشتی برا یادگیری تو خونه بازیهای فکری در حد سنش براش بگیر ک یادگیریش رو تقویت کنه و علاقمند بشه