2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام
فرهمند نیا از یازدهم باهاش بودم خیلی راضیم
آزمونا کلا برام مهم نبوده و نیست! متغیره قلم چی معمولا از 40 50 بوده تا حتی 100 ولی میانگین 70 اینا
ماز پایین تر بوده در حد 50
میخوام بگم که کلا آزمون برات مهم نباشه کنکور خیلی متفاوته من آزمون آرمان هم میدادم معمولا 50 میزدم اما کنکور اردیبهشت امسال 78 درصد زدم

منابعتون چیا بوده؟توی خونه چه ازمونایی تحلیل میکردین؟

سلام عزیزم
برای زیست پینوکیو اما باور کن همین پینوکیو هم نصفش بیشتر نزدم
بیشترین چیزی که تو زیست بهت توصیه می کنم اینه که حتما یه استاد خوب نکاتش رو یادداشت کن و بعد از اون حتما حتما آزمون زیاد کار کن
من سه آزمون ماز و قلم چی و آرمان رو میزدم اما نتیجه شون واقعا برام مهم نبود
نظر شخصی منه و شاید بقیه مخالف باشن اما تو درس زیست آزمون ها مفید تر از کتاب هستن من حتی باور کن یه تست آیکیو هم نزدم

ریاضی و شیمی هم میشه یه کمک کنین؟ منابعتون چی بود و معلمتون؟

ریاضی خودم بد زدم و راضی نیستم 45 زدم فکر کنم به خاطر اینه که تست کم زدم من فقط کتاب مهر و ماه و اونم دوباره کامل نرسیدم بزنم کلاسای معین کرمی هم سالانه میدیدم اما بازم کامل نرسیدم و جزوه شون هم همراه کلاس حل می کردم و حتی اونم کامل نشد! کم کاری کردم و چوبش رو خوردم شما سعی کن زیاد تو ریاضی تست بزنی اگرم میخوای سطح خوب بزنی آیکیو دوستام پیشنهاد میدادن که کتاب خوبیه

ریاضی و شیمی هم میشه یه کمک کنین؟ منابعتون چی بود و معلمتون؟

شیمی رو هم من استاد هادیان فرد میدیدم که روشش با بقیه یکم فرق میکنه و مفهومی تر هست
کتاب خیلی سبز جامع رو زدم چون میدونستم که نمیتونم مبتکران رو بزنم! کنکور شیمی رو 67 زدم سعی کن مفاهیم رو خوب تو آزمونا بزنی بعدش برو سراغ مسائل
سوال دیگه ای بود در خدمتم

شیمی رو هم من استاد هادیان فرد میدیدم که روشش با بقیه یکم فرق میکنه و مفهومی تر هستکتاب خیلی سبز جام ...

خیلی خوب زدی شیمی روووو

میگم من نکته تست فراهانی میبینم

جزوشم عالیع و تکالیفش..

بعدش چیکار کنم درصد کنکورم بره بالای ۴۵/۵۰؟ برای سال دیگه میگم

چون واقعا میخوام از نتیجه بگیرم 

.

سلام عزیزمبرای زیست پینوکیو اما باور کن همین پینوکیو هم نصفش بیشتر نزدمبیشترین چیزی که تو زیست بهت ت ...

بیین من با حنیف خوندم از اول .. باهاشم اوکی هستم و کلا پنج /شش فصل هم مونده کلا... نمیتونم دبیر عوض کنم

بعد حنیف ؛ ایکیو و تحلیل کنم بعد ازمون ماز و ارمان و زیستاز خوبه ؟ همینا و بانک تستشو دانلود کنم حل کنم

بعد اینارو آموزشی بزنم یا مثل ازمون؟

آخه من وسواس دارم میگم باید گزینه دو و گاج و.. هم بزنم..

همین ایکیو و سه تا ازمونی که گفتم و خوب تحلیل کنم به بالای ۶۰ میرسه واقعا؟

.

خیلی خوب زدی شیمی روووومیگم من نکته تست فراهانی میبینمجزوشم عالیع و تکالیفش..بعدش چیکار کنم درصد کنک ...

فراهانی هم نیاز به تعریف نداره! همه میشناسنش
ببین به نظرم اگر امسال یه کتاب کاری کردی سعی کن این سال که پشت هستی آزمون بیشتر بزنی! از خودت تایم بگیر و جواب بده
به هیچ عنوان دور اول سراغ مسائل نرو سعی کن اول حفظی ها رو جواب بدی
حتی کنکور امسال هم که همه میگن سخت بوده حفظی آسون داشته
بعد برو مفاهیم که فراهانی عالی درسش میده(اینجور که شنیدم) و بعدش تازه برو سراغ مسائل
من خودم دو دور رو دفترچه برگشتم و حتی از تایم فیزیکم به شیمی دادم

فراهانی هم نیاز به تعریف نداره! همه میشناسنشببین به نظرم اگر امسال یه کتاب کاری کردی سعی کن این سال ...

اره واقعا عالیه

والا امسال شیمی زیاد نخوندم سه چهار فصل فیلم دیدم فقط شد ۱۷ درصد

کتاب نزدم ... جزوه و تکالیف و که حل کردم برم مستقیم سراغ ازمون؟؟؟؟

یا بنظرت جامع خیلی سبز بزنم بعد برم ازمون؟

باز تو تجربت بیشتره

.