بیین من با حنیف خوندم از اول .. باهاشم اوکی هستم و کلا پنج /شش فصل هم مونده کلا... نمیتونم دبیر عوض ...
آره صد در صد حرص دبیر رو نخور چون حنیف هم خیلی عالیه و تعریفش رو زیاد شنیدم ببین شما شرایطت خاصه همین الان هم از خیلیا جلو هستی بشین تابستون چیزای تموم نکرده رو تموم کن حنیف رو ببین همراهش آیکیو بزن سعی کن تا مهر دیگه یه منبع تموم کرده باشی بعدش برو سراغ آزمونا که گفتم وسواس چیه؟ همین آزمونا رو هم بزنی میدونی چقدر خوبه؟ زیستاز هم خوبه من امسال ولی نرسیدم بزنم. بانک تست هم از آقای کنکور دانلود کن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اره واقعا عالیهوالا امسال شیمی زیاد نخوندم سه چهار فصل فیلم دیدم فقط شد ۱۷ درصدکتاب نزدم ... جزوه و ...
نه مستقیم نرو امسال اصلا کتاب چیزی نزدی؟ من راستش سعی میکردم طبق بودجه بندی قلم چی پیش برم اول دبیر بعدش مباحث رو خیلی سبز تا سر آزمون میزدم و بعد میرفتم آزمون فقط یه چیزی که تجربه پارسالم بود بهت بگم تابستون به هیچ وجه همراه برنامه قلم چی اینا پیش نرو(البته اگه پایه ات ضعیفه چون اگه قوی هستی باهاشون همراه باش) تا اول مهر خودت بخون و خودت هر چیزی ضعیفی بزار تو برنامه ات استاد ببین بعد کتاب بعد آزمون
نه نزدمدوازدهم بودم از جامع خیلی سبز ک میزدم حفظیات و یسری مفاهیم و راحت میزدمدیگه نزدمشولی همون جزو ...
تو آزمونا امسال به نظرم ماز مسائلش شبیه تر بود به کنکور خیلی سبز عاااالیه یعنی من جامع هاش رو که خودم خونه میزدم میگفتم چقدر خفنه! قلم چی هم خوبه بیشتر فیزیکش رو من میپسندم ولی یادت باشه هیچ آزمونی بد نیست
مدرست چی بوده؟چقد نهایی خوندی؟ منابعت؟ دبیر داشتی برای عمومی؟ببخشیدا سوالاتم زیاد شد
من خودم بچه روستا هستم سختی زیاد کشیدم امسال اینجا جاش نیست بگم تو شهر درس میخونم سمپاد قبول شدم منابع گفتم تقریبا زیست تک پایه خیلی سبز و شیمی خیلی سبز جامع و فیزیک خیلی سبز پایه و جامع و ریاضی مهر و ماه تقریبا اکثرشون یا دست دوم بودن یا از کتابخونه عمومی طول سال خیلی کم کاری کردم نمیخوندم تو فرجه دو هفته ای بیشتر فرمول بیست خوندم فارسی و دینی فرمول بیست کامل خوندم مابقی دروس هم کتاب درسی امسال استمرار داشته باش مطمئن باش قبول میشی