2777
2789

سلام بچه ها

میدونم اشتباه کردم..من قبلا هم استفاده کرده بودم یه دونه جوش زد خوب شد دیگه نزدم ،تا امسال اندازه یک هفته هروز پر میزدم به زیر بغلم یه جوش زد توجه نکردم دردناک شد قطع کردم ولی زیر بغل چپ دو تا زد دردناک باز راست دوتا زد نمیتونم دستمو تکون بدم ،امروز دیدم سمت چپ دوباره یکی جدید زده😭😭😭الان اصلا هزینش ندارم برم دکتر چیکار کنم کسی اینجوری شده😭😭

با صابون بسور روزانه تا خشک بسه

مگه میشه ی عالمه کرم روغنی بزنی زیر بغلت

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر روز زدن اشتباهه من هفته ای یبار میزدم ولی غده دردناک زدم کاریشون نداشتم بعد از مدتی خوب شدن 

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺
صابون tccبگیر از داروخونه قیمتش زیر ۱۰۰تومنه مخصوص جوش های بدنه بزنی زود خوب میشی

فقط باید بزاری کف کنه و ۵دقیقه بمونه رو بدنت

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

زردچوبه و آرد مخلوط کن به حالت خمیر دربیاد  بزار روش عفونتو میکشه. تو گوگل سرچ کن برا همین ترکیب جزییاتش را بخون. مامان من برا سینش استفاده کرد خیلی خوب جواب داد

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"