2777
2789
عنوان

این طبیعیه که دوس پسرت بهت گیر بده

499 بازدید | 61 پست

اون قرار های اول کاریم نداش که چی میپوشم و...

یه وقتا آدم شال از سرش میفتع یا میره عقب حین فعالیت

دیروز هر مردی از کنارم رد میشد میگف شالتو درس کن 😑

جو گیر شده سلطان 😂

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر هم نباید گیر بده اون که دیگه دوست پسره

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

والا اسی جون اگ خودت اعتقادی ب حجاب نداری نذار دخالت کنه و بگند بهش

ولی اگ خودت هم آدم نسبتا معتقدی هستی و با شال اوکی هستی و تو حالت نرمال بیفته هم درستش میکنی حساس نشو، بذار اونم ی حالی کنه

منم لون لحظه چیزی نگفتم اوقاتمونو تلخ نکنم ولی الان دلم میخواد بروش بیارم بنظرت چجوری بگم

بگو که از همین الان بهت میگم پوشش و استایل من اینه من حتی خانواده ام به من چیزی نمیگن به پوشش من احترام میزارن تو که جای خودت داری!

از همین الان بهش بفهمون تو حق انتخاب داری و هرجوری دوست داری میپوشی 

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان‌زده نخواهد کرد ..🤍

والا اسی جون اگ خودت اعتقادی ب حجاب نداری نذار دخالت کنه و بگند بهشولی اگ خودت هم آدم نسبتا معتقدی ه ...

میترسم پس فردا بگه چادر بپوش چون مامانش مذهبیه زیاد