2777
2789
عنوان

خستم خیلی خستم😪

| مشاهده متن کامل بحث + 161 بازدید | 26 پست
خب ی مدت مرخصی بگیر فاصله بنداز. ی سفر برو.

مرخصی که موقع شیردهی گرفتم دو ترم ، سفر هم برم باز فکرم و دغدغم همینه 

خدایا شکرت❤️ الهی رضاً برضائک...دختر نازم 😍😘 تمام قلبم تک تک ضربان عاشقانه آن فدای چشمان تو که تمام هستی و جانم شده ای ❤️😍💋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرخصی که موقع شیردهی گرفتم دو ترم ، سفر هم برم باز فکرم و دغدغم همینه

اگه نمیخوای ک ول کن . اگر میخوای ک بهترین کار همینه اروم اروم بری جلو . واحد کم برداری عجله نکنی ، خونه زندگی رو گیر بهش ندی ک مثلادهمیییشه تمیز باشه

parasoo1989@
همون دیگه ، میگه بخون به یه جایی برسی هیئت علمی و از این چیزا ولی نمیتونم نمیکشم تنهایی سختمه

خوش بخالت،آرزوم بود همچین شوهری چون خیلی علاقه داشتم ولی متاسفانه شوهرم نذاشت ادامه بدم ونتونستم‌ حتی دیپلم بگیرم

خوش بخالت،آرزوم بود همچین شوهری چون خیلی علاقه داشتم ولی متاسفانه شوهرم نذاشت ادامه بدم ونتونستم‌ حت ...

منم خیلی علاقه داشتم ولی اینجوری زده میشی همش که نمیشه درس ، خیلی سخته البته من شرایط خودمو گفتم دست تنها تو شهر غریب با یه بچه و آینده ای که معلوم نیست

خدایا شکرت❤️ الهی رضاً برضائک...دختر نازم 😍😘 تمام قلبم تک تک ضربان عاشقانه آن فدای چشمان تو که تمام هستی و جانم شده ای ❤️😍💋
والا فقط خودم دارم نابود میشم گیرم کمک هست خیلیم هست ، استرس و حس درونیم چی ، داره دیوونم میکنه ، او ...

دوست دارم فکرم آزاد باشه دغدغم بچم و زندگیم باشه باهاش بازی کنم براش همبازی بیارم ظرف بشورم آشپزی کنم کارهای روزمره

این ها خواست شماست عزیزم؟

اگه این طور باشه که گفتی راضی هستی ؟

وچه تغییری ایجاد میشه تو زندگیت 

از کجا میفهمی که راضی هستی

مرنج و مرنجان
دوست دارم فکرم آزاد باشه دغدغم بچم و زندگیم باشه باهاش بازی کنم براش همبازی بیارم ظرف بشورم آشپزی کن ...

اره عزیزم چون حال خودم خوبه بیشتر میتونم واسه بچه و زندگیم وقت بذارم 

از چه نشونه ای میفهمی که حال خودت خوبه؟

از اینکه آرامش دارم فکر و ذهنم آزاده دغدغه ندارم استرس ندارم که آی کارم چی شد خدایا این هفته نرفتم کی تموم میشه گفتن تا تاریخ فلان باید تموم بشه چرا بچه و همسر همکاری نمیکنن سفر و جای دیگه زیاد نمیتونم برم چون مسئولیتی رو پذیرفتم باید سر موعد به اتمام برسونم و اووو تا چیزای دیگه 

از اینکه آرامش دارم فکر و ذهنم آزاده دغدغه ندارم استرس ندارم که آی کارم چی شد خدایا این هفته نرفتم ک ...

واگر این تغییرهایی که گفتی اتفاق بیفته ، توی زندگیت چه تفاوتی به وجود میاد ؟

مرنج و مرنجان
واگر این تغییرهایی که گفتی اتفاق بیفته ، توی زندگیت چه تفاوتی به وجود میاد ؟

بحث و ناراحتی کمتره ، اعصابم راحته پس بیشتر واسه بچم وقت میذارم اونم حالش خوبه ، استرس کمتری دارم پس پوستم بهتره ریزش مو کمتری دارم ، انرژی خوبی دارم به خانوادم و بقیه انتقال میدم همش دپرس نیستم، کارهای خونم به موقع انجام میشه ، افسرده نیستم و ... خلاصه احساس میکنم الان تو قفسم و بعدش انگار از قفس آزاد میشم ، دیگه فکر کن تا چه حد سخته