خیلی بیحالم خیلی خستم هم جسمی هم مخصوصا روحی ، هر چی میخوابم از تنم در نمیره ، انگار تو خواب هم آرامش ندارم همین که چشامو باز میکنم از دنیا سیر میشم ، با یه بچه دوساله تو شهر غریب که بدبختی اینجاست درسم میخونم ، بخدا نمیدونم قراره کی تموم بشه آرامش رو ازم گرفته، انگار از زندگی و بچم لذت نمیبرم دوست دارم فکرم آزاد باشه دغدغم بچم و زندگیم باشه باهاش بازی کنم براش همبازی بیارم ظرف بشورم آشپزی کنم کارهای روزمره ولی نمیشه اینقدر نشخوار ذهنی دارم اینقدر فکر میکنم آخرش سرم سوت میکشه ، بخدا از وقتی یادم میاد دارم درس میخونم ، همسرم هی میگه بخون الان پایان نامه دارم هفته ای یه روز بتونم برم کسی نیست بچمو نگه داره اونم همسرم مرخصی میگیره نگهش میداره تا برم بعدش میام خسته کوفته مگه تمومی داره؟ حقوقم اونقدرا نیست که بشه پرستار گرفت ، گاهی میگم کاش بیسواد میموندم ترک تحصیل میکردم لااقل آرامش داشتم ، الان فقط انگار عصبی و افسردم ، هنوز میگه باید دکترا هم بخونی اینقدر تو استرسم آخرش سر همین درس میمیرم بخدا ، دیگه نمیتونم بسه بسه ، همش هر لحظه تو فکرمه که چقدر کار دارم کی تموم میشه آخرش چی میشه، ارشد میخونم ، لعنت به غربت😔😔
خدایا شکرت❤️ الهی رضاً برضائک...دختر نازم 😍😘 تمام قلبم تک تک ضربان عاشقانه آن فدای چشمان تو که تمام هستی و جانم شده ای ❤️😍💋
خوش بخالت،آرزوم بود همچین شوهری چون خیلی علاقه داشتم ولی متاسفانه شوهرم نذاشت ادامه بدم ونتونستم حت ...
منم خیلی علاقه داشتم ولی اینجوری زده میشی همش که نمیشه درس ، خیلی سخته البته من شرایط خودمو گفتم دست تنها تو شهر غریب با یه بچه و آینده ای که معلوم نیست
خدایا شکرت❤️ الهی رضاً برضائک...دختر نازم 😍😘 تمام قلبم تک تک ضربان عاشقانه آن فدای چشمان تو که تمام هستی و جانم شده ای ❤️😍💋
از اینکه آرامش دارم فکر و ذهنم آزاده دغدغه ندارم استرس ندارم که آی کارم چی شد خدایا این هفته نرفتم کی تموم میشه گفتن تا تاریخ فلان باید تموم بشه چرا بچه و همسر همکاری نمیکنن سفر و جای دیگه زیاد نمیتونم برم چون مسئولیتی رو پذیرفتم باید سر موعد به اتمام برسونم و اووو تا چیزای دیگه
واگر این تغییرهایی که گفتی اتفاق بیفته ، توی زندگیت چه تفاوتی به وجود میاد ؟
بحث و ناراحتی کمتره ، اعصابم راحته پس بیشتر واسه بچم وقت میذارم اونم حالش خوبه ، استرس کمتری دارم پس پوستم بهتره ریزش مو کمتری دارم ، انرژی خوبی دارم به خانوادم و بقیه انتقال میدم همش دپرس نیستم، کارهای خونم به موقع انجام میشه ، افسرده نیستم و ... خلاصه احساس میکنم الان تو قفسم و بعدش انگار از قفس آزاد میشم ، دیگه فکر کن تا چه حد سخته