2777
2789
شهید شد

واقعا؟

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

کاربران گفتن یا نی نی یار؟ خودش دیگه چیزی نگفت؟

۳ تا کاربری بود هرسه ترک زنجان بودن هرسه یک بچه داشتن هرسه در پروسه طلاق بودن و شوهرش هم مشهدی...

گویا با یکی از کاربریا اومده توجیح کنه گفته دوست صمیمی منه ازش خبر دارم و اینا 

در مراحل طلاق هستن شوهرش رفته پیش خانواده خودش مشهد

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۳ تا کاربری بود هرسه ترک زنجان بودن هرسه یک بچه داشتن هرسه در پروسه طلاق بودن و شوهرش هم مشهدی...گوی ...

چه مریض بوده😐یهو نصف شب دارم می‌خوام ذهنم درگیر شد، روانی

اونکه مشخص شد فیک بوده

از کجا مشخص شد؟

فقط 5 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

۳ تا کاربری بود هرسه ترک زنجان بودن هرسه یک بچه داشتن هرسه در پروسه طلاق بودن و شوهرش هم مشهدی...گوی ...

بعد من میام میگم تو تاپیکای پربازدید که خوبه فیک نباشه اسی و بقیه بهم میپرن😁

دیگه اعتمادی ندارم بهتون نی نی سایتیا😁😁😁😁😁🤣🤣🤣

چه مریض بوده😐یهو نصف شب دارم می‌خوام ذهنم درگیر شد، روانی

آره خیلیا فیکن حال آدمو بهم میزنن دیگه 

نی نی سایت شعبه دوم تیمارستان شده

یکی هم بود عکس یه بازیگر خارجی گذاشته بود جفت پا میرفت تو چشم کاربرا میگفت خودمم منم بهش گفتم خاک تو سرت مردمو سرکار میذاری

جالب اینکه نی نی یار منو تعلیق کرد بخاطر خاک بر سر گفتن ولی اون روانی که کل سایت رو اسکول کرده بود تعلیق نشد😑

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

بعد من میام میگم تو تاپیکای پربازدید که خوبه فیک نباشه اسی و بقیه بهم میپرن😁دیگه اعتمادی ندارم بهتو ...

خیلی داغونن بابا من دیگه پشت دستمو داغ گذاشتم هیچ داستانی رو باور نکنم