2777
2789
عنوان

همش میگید ازدواج نکن

775 بازدید | 34 پست

چتونه واقعا شماها؟ چرا برا همه نسخته یکسان میپیچید، یه خانومی تاپیک میزنه میگه از سن ازدواجم گذشته تورو خدا برام دعا کنید یا میخواد دردو دل کنه جای اینکه بهش دلداری بدن بگن انشاالله ازدواجت جور میشه همش میان میگن شوهر چیه شوهر چه خریه کیلو چنده شوهر خوب نیست روانی میشی شوهر کنی و ....

من الان خودم تو زندگی مشترکم موفق نشدم و خوشبخت نشدم الان باید ب همه بگم شوهر نکنید؟ چون من بدبخت شدم؟ اشتباه از خودم بوده ن از بقیه چرا همه آدما رو به یه چشم می‌بینید؟ دقیقا عین مردای متاهل عقب مونده ای شدید که به دوستای مجردشون میگن زن نگیرید 

خو آدم ازدواج نکنه پس چکار کنه؟ واقعا خودتون نیاز عاطفی و جنسی ندارید؟ من خودم شوهرم باهام سرده و بهم علاقه نداره ب شدت کمبود محبت و توجه دارم خیلی حساس شدم و دل نازک اصلا حالم خوب نیست من مجردارو درک میکنم عاقل باشید راهنمایی درسته حسابی بکنید

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

خب بکنید

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره بعد همونا رو یه پولی هم دستی بهشون بدی حاضر نمیشن طلاق بگیرن

خوب اگه بده طلاق بگیرید

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

خب بکنید

😐اصلا خوندی چی نوشتم 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

چرتوپرت محضه اما اگه ازدواجی باشه که همش عذاب باشه تنهایی بهتره

مگر می شود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی درآورد؟همین است که هست...🖤🩶🤍مردم فوری یک خودکشی را تراژیک می‌دانند، ولی ده‌ها سال درد و رنج روحی غیرقابل تحمل را که منجر به خودکشی شده در نظر نمی‌گیرند.

کاملا با حرفت موافقم .خدا انسان رو زوج آفریده .یعنی دوتایی تکمیل میشید .اما عقل هم داده اختیار هم داده .اگه ازدواج با چشم باز و عاقلانه باشه ،روند عادی زندگیه و ذات آدم بهش احتیاج داره .منظورم با استارتر نیست البته ،کلی گفتم

ازدواج فقط و فقط واسه مردا سود دارهمگر اینکه مرد بشدت پولدار و دست و دلباز باشهحالا بالا بری پایین ب ...

😐😐😐 من به شخصه چون تو خانواده ای بزرگ شدم ک چارچوب داریم و از تنوع طلبی و با اینو اون گشتن خوشم نمیاد آدم ازدواجی هستم صدبارم طلاق بگیرم بازم ازدواج میکنم با کسی دوست نمیشم ک موقتی باشه و بعد اونم برم دست ب دست بشم 

انسان بدون جنس مخالف نمیتونه زندگی کنه سخته براش حالا یا باید دست ب دست بچرجع چه زن چه مرد یا باید ازدواج کنه

درضمن ازدواج معامله نیست که سود داشته باشه وقتی آدم اشتباهی برای زندگی انتخاب میکنید ربطش ندید ب این چیزا اشتباه از خودتون بوده همین

چرتوپرت محضه اما اگه ازدواجی باشه که همش عذاب باشه تنهایی بهتره

خب چرا آدم انتخاب اشتباه بکنه؟ درست انتخاب کنید 

تمام

فقط شما بدبخت نشدی خیلی ها بدبخت شدن تو تفکر و قوانین مرد سالار

من الان هرچی زوج اطرافم میبینم همه از دم زن زلیلن ب قول معروف و زن سالاری بیداد می‌کنه تو خانواده هاشون جز شوهر خودم