2777
2789

وقتی پشت کنکور بودم از شدت حرص و ولع برای هر کاری داشتم میمردم اینک فقط و فقط ی ساعت در هفته با آرامش برم بیرون بدون استرس درس و تست و ...

اینک برم مهمونی شب یلدا و عید نوروز و یا هر چی

ی فیلم با آرامش ببینم 

اما الان دارم از شدت بیکاری پاره میشم😂🥺 صب تا شب میخوایم نمیدونم چیکار کنم اخه دیگ انجام این کارا هیچ جذابیتی نداره برام ن اینک فک کنین همش میرم بیرون و عشق و صفا ن اصلا همش تو خونه ام و انجامشون نمیدم 

مثلا چجوری بگم دیدین شب امتحان خواب و بازی و فیلم و هر کاری جقدر جذاب میشه برات 😅😅...؟! 

الان نمیدونم چیکار کنم واقعا

خوشحال میشم رایگان بتونم کمکی ب کنکوری ها بکنم🥺❣️ 

وای منم دقیقااااااا

من یه سال پشت کنکور بودم. تابستون همینه دیگه بعدشم میریم دانشگاه از شدت درس و امتحان ...😐

راستی امتحاناتو دادی؟

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

دقیقاااا

لطفا یک صلوات مهمونم میکنی برای آرزوی توی دلم🥺💔با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️‍🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای منم دقیقااااااامن یه سال پشت کنکور بودم. تابستون همینه دیگه بعدشم میریم دانشگاه از شدت درس و امت ...

ن امتحانا افتادن سهریور اجی الان جیکار میکنی از بیکاری؟؟

همینه واقعا گشتن و بازی و ورزش و خرید وقتی جذابه ک کنکور داری

وقتی هم کنکور تمدم بشه باد آدم انگار میخوابه🫠

ن امتحانا افتادن سهریور اجی الان جیکار میکنی از بیکاری؟؟

مثل خودت نصف روز خوابم نصف روز تو گوشی ام😂😂 موقع دانشگاه حسرت داشتم زود تابستون بشه قشنگگگ بخوابم الان تازه اولشه حوصلم سر رفته

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

منم تو دوره کنکور هستم انقدرذهنم درگیره ک خسته شدم همش حس میکنم از بقیه عقبم نباید نفس بکشم و همش بخونم 😐(هر چند اونقدرا نمیخونم فقط استرس میکشم)

دوست دارم زودی تموم بشه کلی برنامه دارم

#پزشک-آینده  اگر اطلاعاتی درباره مهاجرت تحصیلی و بورسه و.. به ترکیه داشتید خوشحالم میشم بگید🌱تایپک های قبل برای من نیست😂👐🏻

نمیدونم یادته منو یا نه

یادمه یه بار تو کنکور اومده بودی تاپیکم جفتمون نگران بودیم

خوشحالم جفتمون به علاقمون رسیدیم مخصوصا تو💗

منم علوم پزشکی میخونم، ببین زبان زیاد بخون چون هرچی بری جلوتر اصطلاحات تخصصی بیشتر میشه 

هر تایپ بدنی داری چه لاغر چه تپل چه هرچی برای آرامش روانت ورزش بکن حتما، حالا یا باشگاه یا با این برنامه ها تو خونه 

یه هنر یاد بگیر، ببین به چه چیزایی علاقه داری، می‌تونه یه خیاطی ساده باشه یا یه ساز یاد گرفتن پیشرفته، الان هرچیم که بخوای یاد بگیری توی یوتیوب هست😅

من خودم کتابای روانشناسی زیاد میخونم، آدمو واقعا از تاریکی درمیارن کتاب موهبت کامل نبودن و کتابای دبی فورد رو حتما بخون

فیلم ببین، با دوستات بیرون برو، مسافرت و... 

هم تفریح کن هم یچیزی یاد بگیر

یادت نره این یکی از بهترین تابستونایی که داری، هم استرس کنکور و نتیجش نیست هم انقدر درسا سخت نشده که بخوای کلی تو تابستون بخونی 

نمیدونم یادته منو یا نهیادمه یه بار تو کنکور اومده بودی تاپیکم جفتمون نگران بودیمخوشحالم جفتمون به ع ...

سلام قشنگم فدات شم من اخه 🥺❤️😍

چ رشته ای میخونی ؟؟ خب خداروشکر ک تو هم قبول شدی 😍

قبلا حرفه ای ورزش میکردم نینجا حتی مربی باشگاه هم هستم همین نینجا ولی ی مدت هست آبجی رهاش کردم و دیگ حوصله ندارم برم ینی دوست دارم برم ها ولی اصلا حوصله ام نمیشه

صبح تا شب افتادم توی خونه آبجی باورت میشه من تا ۶ عصر هیچ غذای نمیخورم ینی حال ندارم ک بلند شم غذا درست کنم حتی اگ آماده هم باشه بردارم گرم کنم دیگ مادرم خودش ی چیزی میزاره جلوم🫠🥲 وگرنه اینقدر بی حال بودم ک تا خودم نمیتونستم تا شب بردارم چیزی بخورم 

اینقدر انرژیم کم میشه آبجی ک حتی نمیتونم ۵ ثانیه روی پام وایستم 

افرین دقیقاااا اولین تابستون استرس کنکور و نتیجه اش رو ندارم😍❤️🥺

مثل خودت نصف روز خوابم نصف روز تو گوشی ام😂😂 موقع دانشگاه حسرت داشتم زود تابستون بشه قشنگگگ بخوابم ...

افریننننننن منم حسرت کلی کار داشتم ولی الان ک تابستون شده حوصله ندارم 😂

منم تو دوره کنکور هستم انقدرذهنم درگیره ک خسته شدم همش حس میکنم از بقیه عقبم نباید نفس بکشم و همش بخ ...

خدا کنه زودیییییییی تمدم شه کنکورت برات دعا میکنم هررچی میخوای همون بشه❤️

خدا کنه زودیییییییی تمدم شه کنکورت برات دعا میکنم هررچی میخوای همون بشه❤️

عریزم سلام وقت بخیر ببخشید منم مثل خودت پشت کنکوری تراز کل ام ۷۷۰۰ منطقه ۳ هست امیدی به هوشبری دولتی یه دانشگاه تیپ ۳ باشه؟