2777
2789

سلام ‌حتما‌دوباره‌ببرید‌پزشک‌بگید‌سفکسیم‌بهش‌نمیسازه‌یا‌آزیترو‌میده ‌یا‌آموکسی‌هر‌کدوم‌که‌به‌بدن‌بخوره‌میدن‌سفکسیم‌دل‌درد‌وسردرد‌‌برا

بعضی‌میده‌انشالله ‌بهتر ‌باشند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدوووونم خدا لعنتش کنه بچم داغونه از طرفی میگن قطع آنتی بیوتیک خیلی بده

من بچه ام نوزادبود  استامینوفن را خیلی بیشتر بهش دادم  مثلا به جای ده قطره به نوزاد بیست قطره دادم ب مرز سکته رسیدم  سریع بردمش دکتر گفت قرار نیست اتفاقی بیفته دیگه حواست را جمع کن 

فکر نمیکنم مشکلی واسش پیش بیاد بازهم یه زنگ ۱۱۵ بزن خیالت راحت بشه 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
هنوز هیچی نشده داری اینقدر ناله و نفرین میکنی شوهرت رو همون اندازه که بچه ی شمابه اونم هست واقعا چقد ...

آره چون من تحت نظر روانشناسم واسه تربیت بچم اون همیشه میگه خانم چرا شوهر شما تو هرکاری دخالت می‌کنه

ببین هرررکار

امشب همش این میومد تو ذهنم که من نیم ساعت دارم دعوا میکنم و مقاومت که واسه بچه ضرر داره آخرم کاری که میخواست کرد

هنوز هیچی نشده داری اینقدر ناله و نفرین میکنی شوهرت رو همون اندازه که بچه ی شمابه اونم هست واقعا چقد ...

من دکترو گفتم درضمن خدا لعنتش کنه

چون کار یاد گرفتن دکترا مشهد زرتو زرت آنتی بیوتیک یه دکتر تو یه کشور اروپایی می‌گفت آنتی رو ویروس بی نتیجه س

میدونممم شوهرم کلافه شد امروز جمعه بود وپیش ما بود کلافه شد و گرنه من خودم مدیریت میکردم

اینجور وقت ها  به اون هم توضیح بده روالش چیه  دکتر چی گفت  اگر باز پا فشاری کرد  بترسونش  بگو دکتر گفته تشنج میکه  عوارض داره  کبدش فلان میشه  نمیشه چند تا دارو باهم داد

این دفعه که گذشت  برای دفعه های دیگه

من دکترو گفتم درضمن خدا لعنتش کنهچون کار یاد گرفتن دکترا مشهد زرتو زرت آنتی بیوتیک یه دکتر تو یه کشو ...

نگران نباش چیزی نمیشه 

ان‌ شاءالله زودتر حالش خوب بشه

خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤
اینجور وقت ها به اون هم توضیح بده روالش چیه دکتر چی گفت اگر باز پا فشاری کرد بترسونش بگو دکتر گ ...

نیم ساعت همه اینارو میگفتم

می‌گفت من پدرشم میگم طوری نمیشه دستشو میکوبید رو سینه ش می‌گفت بامن

می‌گفت بچه داره درد می‌کشه تحمل ندارم