2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونم اگه دوساعت بعدش بزاری مشکلی نداره ولی انشالله که چیزی نمیشه بسپار به خدا ولی حواست به بچه باش ...

https://www.ninisite.com/discussion/topic/16534396/%D8%A7%DB%8C

قشنگم میشه این تاپیکو گزارش بزنی لطفا🥲

اگه میشه هم اصلا لایکش نکن 🦋

وای چ مادر استرسی هستی...مامانای اینجا هم که بجای اینکه واقعا از تجربه حرف بزنن و سعی کنن آروم کنن بیشتر جو میدن.

بله درسته همزمان نباید استفاده بشه.اما خوب الانکه استفاده شده هیچ اشکالی نداره و ان شاءالله هیچ مشکلی هم پیش نمیاد.خیلی از داروهای دیگه هم دکارا میگن همزمان استفاده نشه و ...و سهوا ممکنه استفاده بشه و اتفاقی نمیفته در ۹۰ درصد موارد.پزشکان ضعیفترین احتمالاتی درنظر میگیرن.توکلت ب خدا چیزی نمیشه

سلام عزیزان میشه به تاپیک آخرم سر بزنید ممنون میشم😄🩷

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جایِ شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᵕ.ᵕ🩷✨️ #دلی

پنج سی سی استا چند قاشق مرباخوری میشه؟

حجاب از نظر ائمه علیهم السلام: *رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم از حضرت جبرئیل سوال نمود که آیا فرشتگان خنده و گریه دارند؟ جبرئیل فرمود: بله. زمانی است که زن بی‌حجابی و بدحجابی می‌میرد، و بستگان او را در قبر می‌گذارند و روی آن زن را با خشت و خاک می‌پوشانند تا بدنش دیده نشود. فرشتگان می‌خندند و می‌گویند: تا وقتی که جوان بود با دیدنش هر کسی را تحریک می‌کرد و به گناه می‌انداخت، او را نپوشاندند، ولی اکنون که مرده و همه از دیدنش نفرت دارند او را می‌پوشانند! *رسول اکرم صلی الله علیه و آله و سلم : یک گروهی که وارد جهنم می‌شوند، زنان بدحجاب هستند. (کنزالعمال، ج ۱۶، ص ۳۸۳) *امام صادق علیه السلام: برای زن مسلمان، جایز نیست که روسری (مقنعه) و پیراهنی بر تن کند که بدنش را نپوشاند. (وسایل الشیعه، جلد ۳۰، ص ۵۱۸۱) *رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم : هر زنی که به خداوند سبحان و روز قیامت ایمان دارد، زینتش را برای غیر شوهرش آشکار نمی‌کند و همچنین موی سر و مچ [پای] خود را نمایان نمی‌سازد و هر زنی که این کارها را برای غیر شوهرش انجام دهد، دین خود را فاسد کرده و خداوند را نسبت به خود خشمگین کرده است… (مستدرک حاکم، ج ۲، ص ۵۴۹) من به آدمهای بد زندگیم یه تشکربزر گ بدهکارم اونا بهم یاد دادن عاشق خودم باشم
وای چ مادر استرسی هستی...مامانای اینجا هم که بجای اینکه واقعا از تجربه حرف بزنن و سعی کنن آروم کنن ب ...

من خیلی شده دادم 

دیدم استا تب رو پایین نیاورد 

بعد نیم ساعت شیاف زدم 

ترانه تنهایی هام تو…#شادمهر ♠️♥️♣️♦️               ‌                    

نمیدوووونم خدا لعنتش کنه بچم داغونه از طرفی میگن قطع آنتی بیوتیک خیلی بده

هنوز هیچی نشده داری اینقدر ناله و نفرین میکنی شوهرت رو همون اندازه که بچه ی شمابه اونم هست واقعا چقد بی انصافیه

بخاطر بچه حاضرید شوهرتون نیست و نابود بشه

خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤

انشالا چیزی نمیشه استامینوفن کلا بی ضرره شیاف هم بچت بزرگه...من اون سری شیاف نداشتم واسه بچه ۹مام دیکلوفیناک گذاشتم داشتم میمردم که نکنه چیزیش بشه از تب میسوخت

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
چه حرفیه اخه حداقل سوادشون از کاربرا اینجا که یکیش خودمم بیشتردر مورد پزشکی

بخدا یه بار زنگ زدم گفتم دخترم یه قرص ژلوفن و سوراخ کرده نمیدونم خورده یا نه ولی قرص توش پره

گفت بچه هوشیاری داره کبود نیس نفس میکشه؟؟؟ببین آنقدر ترسوندم داشتم پس میافتادم گفت نیرو نداریم سریع ببرینش درمانگاه گفتم شوهرم سفره و افتادم به گریه به بدبختی و التماس وصل کرد به پزشک دکتر گفت حتی اگه دوتا رو کاملا بخوره هییییچ چیزیش نمیشه

یه بارم نمگیر قرص جوشان و با دندونش پاره کرد اورژانس زنگ زدم بخدا دقیقا همون حرفا به هوشه؟

سیاه نشده؟نفس میکشه؟گفت خیلی خطرناکه خطر مرگ داره بعد با شوهرم بردیم دکتر دکتره بهمون می‌خندید می‌گفت هیچچچچ کاریش  نمیشه بعد زدیم نت دیدیم کاملا بی خطره