2777
2789
عجب چ کارگرایی دارین شما

😅😅اگه به گفته شما بود الان خونه جدید لالا بودم

"دراعماق زمستان،سرانجام آموختم که در درونم،تابستانی شکست ناپذیر وجود دارد"                                         آلبرت کامو

اوستا کار اگه منظورت بنا هستاینجا روزی ۲۵۰۰تا۳تومنهکجا هستید خدایی برا اتمام خونمون از اونجا کارگر ب ...

خود بنا ها که الان کار نمیکنن کار میگیرن میدم شاگردای خوبشون کار میکنن ک خودشون همون ۳ تومن میگیرن کارگرشون نهایت یک تومن بگیره . کارگر ساده یک تومن نمیگیره و نمی‌دن وگرنه این همه بدبختی موج نمی‌زد . شما کدوم شهری هنوزم کارگر لازم داری؟ من مشهدم

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خود بنا ها که الان کار نمیکنن کار میگیرن میدم شاگردای خوبشون کار میکنن ک خودشون همون ۳ تومن میگیرن ک ...

بله من خوزستانم

اینجا کارگروبنا همین رنجی که من گفتم میگیرن عزیزم

ما تو مرحله سفید کاری مونده دیگه نشد ادامه بدیم

همه چیز بشدت گرونه

"دراعماق زمستان،سرانجام آموختم که در درونم،تابستانی شکست ناپذیر وجود دارد"                                         آلبرت کامو

😅😅اگه به گفته شما بود الان خونه جدید لالا بودم

چی بگم والا میخاین چهار جای دیگه هم قیمت بگیرین بعد کارو بدین دستشون . ولی خدایی دمتون گرم اکه به کارکر ساده یک تومن میدین 

چی بگم والا میخاین چهار جای دیگه هم قیمت بگیرین بعد کارو بدین دستشون . ولی خدایی دمتون گرم اکه به کا ...

کتر خونمون تموم دیگه فقط سفید کاری و کارای چوب مونده

ما کارگر از۷۰۰تومن داشتیم این آخریا روزی ی تومن رسید

بنا هم منظورم آجر کاره که روزی ۲۵۰۰گرفت

آجر کاری برا ۳سال پیشه

بله من خوزستانماینجا کارگروبنا همین رنجی که من گفتم میگیرن عزیزمما تو مرحله سفید کاری مونده دیگه نشد ...

اینکه مصالح اینا گرونه هر ثانیه قیمت میندازه شکی نیست عزیز ولی شوهر من پیمانکاره همه ی کارگراش از بقیه هم صرفا بیشتر دارن حقوق میگیرن ولی انقد نیست . نمیدونم شایدم شهر تا شهر فرق داره . امیدوارم زودتر خونتون تکمیل بشه و خوشبخت و شاد باشین داخلش 

اینکه مصالح اینا گرونه هر ثانیه قیمت میندازه شکی نیست عزیز ولی شوهر من پیمانکاره همه ی کارگراش از بق ...

مرسی عزیزم دیگه زندگیم بدجور ریخته بهم تو قصر هم برم برام فرقی نمیکنه

بازم ممنونم از دعای خوبت

مرسی عزیزم دیگه زندگیم بدجور ریخته بهم تو قصر هم برم برام فرقی نمیکنهبازم ممنونم از دعای خوبت

امیدت ب خدا باشه عزیزم خودش معجزه می‌کنه برات . امیدوارم مشکلت هروی هست زودتر حل بشه و حال دلت همیشه روبراه باشه 💚

امیدت ب خدا باشه عزیزم خودش معجزه می‌کنه برات . امیدوارم مشکلت هروی هست زودتر حل بشه و حال دلت همیشه ...

❤️❤️❤️فدات بشم

انشالله تمام اتفاقات خوب هم برا تو بیفته