2777
2789

کارگر روزی یه تومنه دیگه بستگی داره چندتا کارگر چند روز بخواد ولی دقت کنید دیوارهایی که خراب میکنید دیوار یا ستون اصلی نباشندکه سقف بیاد پایین حتما با یه مهندس مشورت کنید

عزیز باید ببینی دوتا دیواری که میخوای خراب کنید وزن ساختمان روش نباشه

اگر بود باید حتما قبلا نگهدارنده زیرش بزارن و تیرآهن از دو طرف دیوار رد کنن

حتما باید ی بنا بیارید کارشناسیش کنه نظر بده بهتون

"دراعماق زمستان،سرانجام آموختم که در درونم،تابستانی شکست ناپذیر وجود دارد"                                         آلبرت کامو

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🎲 ۱اینجور که یهو خونه میاد پایین😅🤦

😑 دنده رو گفتم

نمیخان بدن دست بچه یا استاد دانشگاه اونم استاد ادبیات ک ندونه کجارو خراب کنه قطعن کسی که میارن و میاد می‌دونه کجای دیوار بزنه کجارو نزنه 

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

۱۰ ۲۰ تومن؟ !!!بستگی به متراژ و نوع دیوار هم داره فکنم ولی روزی ۳۵۰ یا ۴۰۰فکنم بگیرن . برا ما پارسال ...

۳۵۰و۴۰۰مال چه سالیه😅

کارگر روزی ی تومن

"دراعماق زمستان،سرانجام آموختم که در درونم،تابستانی شکست ناپذیر وجود دارد"                                         آلبرت کامو

عزیز باید ببینی دوتا دیواری که میخوای خراب کنید وزن ساختمان روش نباشهاگر بود باید حتما قبلا نگهدارند ...

قطعا ، خودسر و خودمون ک انجام نمیدیم. ممنونم

قطعا ، خودسر و خودمون ک انجام نمیدیم. ممنونم

خواهش میکنم عزیز

کارگر روزی یه تومنه دیگه بستگی داره چندتا کارگر چند روز بخواد ولی دقت کنید دیوارهایی که خراب میکنید ...

چقد حساس شد همگی اشاره کردید ب این موضوع . ممنونم 

کدوم شهرین شما. ک کارگر ساده تخریب روزی یک تومنه . منم بیام اونجا کارکنم

تازه ما مصالح میکشید داخل فقط با گاری روزی ی تومن

والا ۴۰۰تومن به بچه هم نمیدن دیگه

والا حقوق اوستا کار الان ۸۵۰ تومنه . برای تخریب ک اوستاکار بلد نمیاد چکش هلتی دست بگیره . ولی خدایی ...

اوستا کار اگه منظورت بنا هست

اینجا روزی ۲۵۰۰تا۳تومنه

کجا هستید خدایی برا اتمام خونمون از اونجا کارگر بیاریم