2777
2789

شوهرم هر بار میره توالت واقعا بدون اغراق ربع ساعت کم کم طول میکشه بعدشم که دیگه از دو سه متری دستشویی نمیشه رد شد داخلش اگه بری که قطع به یقین بو زده میشی میمیری قبلنا بهتر بود الان یکسالیه خیلی وضعیتش بد شده ۳۹ سالشه شوهرم و خیلی هم چاق نیست ولی نمیدونم این وضعیت چیه رومم نمیشه مستقیم باهاش بحث کنم 

وقت مهمون داشتنی که دیگه واویلاست اگه شوهرم بره دستشویی من از خجالت اب میشم چون بجز معطلی و بوی خیلی خیلی بد صدا هم میده حالا فکر کن یه ادم موجه تحصیل کرده … توالت ایرانی هم همین یدونه ست من که کلا دیگه هیچ وقت نمیرم از توالت فرنگی اتاق خوابم استفاده میکنم مهمون خاصی هم بیاد شوهرم قبلش رفته باشهتا جایی که بشه یعنی روم بشه میفرستم فرنگی توی حموم ولی واقعا چه کنم با این وضعیت خیلی دیگه دارم کلافه میشم 

لطفا نیاید بگید با توالت رفتن شوهراتونم کار دارید 

من چند ساله تحمل کردم ولی الان دیگه حال بهم زن شده وضعیت خودمم از این وضع به سطوح اومدم اونم عین خیالش 

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!

بش بگو یبوست داری؟

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابامم همینه حتی قبل امتحان دلم نمی خواس بره دستشویی چون میره دیگه برنمی گرده

به نظرم یبوست 

فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست