2777
2789
عنوان

جن میخوام😭

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 56 پست
نمیدونم خیلی چیزارو اجازه نداشت بگهیبار پیشش بودم کاری کرد برای دو ثانیه دیدم شونبا کلاهای قرمزه تیز ...

پاهاشون چی سم بود ؟ خیلی دوست دارم بدونم 

من دوبار دیدم اما متفاوت از چیزی ک شما دیدینه 

یه صلوات میفرستین برام لطفا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شمع روشن ،عود دوس دارن و ازش انرژی میگیرن روشن کن بشین تا بیاد

اینجوری که نمیشه حرف من اینه

من که میبینم

دلم مبخواد بیشتر شه

برای خوشبختی خودم و خوشبختی همه مردم عزیز صلوات: الهم صل الی محمد وآل محمد وعجل فرجهم🙏🏻🤍

نمیدونم واقعیتش علمشو ندارم

یچیزایی من میدونم

اگه کتابای پدربزرگ بود

کارم آسون میشد

برای خوشبختی خودم و خوشبختی همه مردم عزیز صلوات: الهم صل الی محمد وآل محمد وعجل فرجهم🙏🏻🤍

ولی اذیتای خودشو داره در قبال کاری که برات بکنه یه چیزیم ازت میگیره

آره میدونم

معاملس میتونی قبول بکنی میتونی نکنی

اینجوری که نمیشه حرف من اینهمن که میبینمدلم مبخواد بیشتر شه

خوب تغذیشو براش فراهم میکنی و باهاش معامله میکنی که این عود و شمع برای تو ولی بهم نشان بده هستی 

در حین این کار کم کم بهت نشونه میده 

چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمیسوزد. اگر سوزد شبی سوزد،شبی دیگر نمیسوزد
خوب تغذیشو براش فراهم میکنی و باهاش معامله میکنی که این عود و شمع برای تو ولی بهم نشان بده هستی در ح ...

ن عشقم

ب این آسونیا نیست

میگم ک خیلی آداب داره

خوب تغذیشو براش فراهم میکنی و باهاش معامله میکنی که این عود و شمع برای تو ولی بهم نشان بده هستی در ح ...

من همیشه والا غذا میزارم فرداش میبینم هست اما تمام بوی اون گوشت گرفته شده

اون اگر بخواد بیاد میاد 

ما کاری نکردیم ،با کسی هم نه رفت و آمد داریم نه دشمنی 

میاد سمتمون ومن اینو دوس ندارم 

من همیشه والا غذا میزارم فرداش میبینم هست اما تمام بوی اون گوشت گرفته شده

خوب اونا تغذیشون از بو کشیدنه نه خوردن مثل ما آدما 

ولی اذیتای خودشو داره در قبال کاری که برات بکنه یه چیزیم ازت میگیره

واقعا میگی باورم نمیشه 

تو مرا آزردی ‌. که خودم کوچ کنم ازشهرت ...بکنم دل زدل سنگت توخیالت راحت.....میروم از قلبت...میشوم دورترین خاطره در شبهایت..توبه من میخندی .وبه خود میگویی باز می آیدومیسوزد از این عشق...بر نمیگردم نه ...میرم انجا که دلی بهر دلی تب دارد..عشق زیباست حرمت دارد ...تو بمان تو بمان.......(کاش گریه های  در خفقان  وفریاد در سکوتم  میدیدی بهم بد نمیکردی)