2777
2789

حوصله روانشناس و مشاور و اینا رو ندارم 

میخوام برم روانپزشک دارو مصرف کنم 

چون شکست عشقی خوردم ولی نمیتونم فراموش کنم همین موضوع باعث شده خیالپردازی کنم تمرکز درستی نداشته باشم نمیتونم درس بخونم 

احساس افسردگی و نا امیدی دارم 

همش خوابم میاد و دلم میخواد بخوابم 

با این که برونگرا و اجتماعی ام اما حوصله ارتباط گرفتن رو ندارم

خیلی خودمو کوچیک میبینم 

اعتماد بنفسم صفر شده

سه سال همین جوریم خود درمانی هم کردم فایده نداشت 

از همسن و سال هام عقب افتادم 

برم روان پزشک دارو بگیرم که خسته نشم و انرژی و تمرکزم بره بالا 

معتاد نمیشم ؟ 

فایده داره ؟ 

شما تجربه مشابه دارید ؟

دختریه که داره تو دنیای خودش میجنگه

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه معتاد نمیشیادم سالم با پای خودش میره روانپزشک ولی ادم روانی تا پای گور هم میگه من احتیاجی به روان ...

شاید باورت نشه ولی منم اوایل همین حسو داشتم ولی الان خودم میخوام برم.........

دختری ک بهش آسیب زدنیمدت برو روانپزشک بعدشم انقدناامید نباش تو هنوز خیلی کوچولویی متولد۸۱هنوز کلی فر ...

عشق و عاشقی خو عمرن دیگه من غلط بکنم برم سمتش

از درس و زبان و ورزش و اینا عقب افتادم

شاید باورت نشه ولی منم اوایل همین حسو داشتم ولی الان خودم میخوام برم.........

برو حتما

ولی احتیاجی نیست به همه بگی 

منم الان دوساله خوردم حالم بهتره 

میخوام به دکتر بگم داروهامو کم کنه بعدم قطع کنه

برو حتماولی احتیاجی نیست به همه بگی منم الان دوساله خوردم حالم بهتره میخوام به دکتر بگم داروهامو کم ...

شما مشکلتون چی بود ؟ 

نه قرار نیست کسی بفهمه حتی نزدیکترین ادم زندگیم ؟