2777
2789
عنوان

تنهایی باشگاه رفتن ضایعست ❗❔

| مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 49 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تنهایی میرم وانمود می کنم از هیشکی خوشم نمیاد تا مزاحمم نشن خیلی هم به من احترام میذارن هیچ وقتم ...

اتفاقا منم میگم با کسی اونجا دوست نشم بهتره مخصوصا آدمایی هستن که خیلی سوال میپرسن دوست دارن تا ته زندگی طرفو بفهمن

•💎•

نه عزیزم. قرار نیست لنگ بمونی تا اونا آیا بیان ایا نیان. هر کسی برنامه و سبک زنذگی خودشو داره. من نزدیک ۸ماه تنها میرم پیلاتس ـاونجا هم کلی دوست پایه پیدا کردم 

اول دختر داییم  تشویق کرد بریم. منم دوماه منتظرش شدم که با هم بریم. بعد دیدم ادم باشگاه رفتن نیست بهونه گرما و سرما رو میکنه. خودم پیاده میرم و پیاده برمیگردم 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

منم همینطورم اتفاقا خودمم قصد داشتم برم باشگاه میترسم برم اونجا بلد نباشم دستگاه ها چی به چیه روم نم ...

دقیقا منم همینم ولی خب دوست دارم بدنم خوب بشه پس خودمو مجبور میکنم که برم 

البته جدیدا دارم میرم تو دل ترسام و استرس هام

مثلا چند هفته قبل رفتم یکی از بهترین سالن های شهرمون و موهامو رنگ زدم کاری که هیچوقت فکر نمی‌کردم انجام بدم ( اونم تنهایی )

•💎•

اتفاقا منم میگم با کسی اونجا دوست نشم بهتره مخصوصا آدمایی هستن که خیلی سوال میپرسن دوست دارن تا ته ز ...

با هرکس بیشترز سلام کردن، صحبت دیگه ای بکنید دیگه ول نمی کنن از همون اول سفت باشید بزارید فک کنن مغرور هستین

اصلا بد نیست کاملا عالیه 

من سه ساله تنهایی میرم

البته داخل خود باشگاه با بقیه سلام علیک دارم  اما همین تنهایی رفتن کمک میکنه تمرکزت  رو خود ورزش باشه 

یه کتونی اضافه برای داخل باشگاه داشته باش 

حوله کوچک ببر عرق کردی خشک کنی صورتت رو 

یه زیر انداز هم داشته باش وقتی با دستگاه ها کار میکنی بندازی روشون 

قمقمه  آب هم ببر 

تیپ ورزشی هم هر چی خوشت اومد بخر و بپوش 

🌙🌸🌷

کلا زود با آدما گرم نمیشم انقد جدیم که کسی جرات نداره باهام حرف بزنه چه برسه دوستی 🤣

سپدو بیار پایین زن دنیا ارزششو نداره اخماتو وا کن پس فردا اسراییییل میزنه همه از بین میریم بعد غمگین میشی چرا اینقد جدی بودی

کودکانه دوستم بدار ‌                                                                             مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

با هرکس بیشترز سلام کردن، صحبت دیگه ای بکنید دیگه ول نمی کنن از همون اول سفت باشید بزارید فک کنن مغر ...

اتفاقا من همون سلامم نمیدم 😑🤣 گاهی با خودم میگم الان بقیه فکر میکنن من چقد بی فرهنگم ولی خب اینم اخلاقمه دیگه عادت ندارم 

•💎•

سپدو بیار پایین زن دنیا ارزششو نداره اخماتو وا کن پس فردا اسراییییل میزنه همه از بین میریم بعد غمگین ...

دست خودم نیست 🥲🤣 شوهرم همیشه دعوام می‌کنه که چرا انقد تو مهمونی و اینا جدی ای ! میگه بقیه پشت سرت حرف میزنن میگن خودشو میگیره واسه ما 😑

•💎•