2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آشغالترین شربت .اگع میخوای بچت عصبی بشه دل درد بگیره .معده درد بگیره بهش بده .....خیر نبینن خب درست نمیکردن ..خریدم دوپیمانه ..انداختم آشغالی ...فقط سانستول

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        

من راسیپ دادم به دو تا بچه ام. اشتهاشون انقدر زیاد شده بود که یخچال ولی نمی کردن و همه اش غذا می خواستن دیگه خودم خسته شدم و بهشون ندادم وگرنه تو اون مدت رشدشون خیلی خوب شده بود پسرم که تو کلاس جز قد کوتاه ها و ریزه ها  بود  چند سانت قد کشید و الان قدش تقریبا نزدیک به نرمال شده

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

آشغالترین شربت .اگع میخوای بچت عصبی بشه دل درد بگیره .معده درد بگیره بهش بده .....خیر نبینن خب درست ...

سانستول هیچ تاثیری نداش

روش زده بچه بالای 7سال 10سی سی من 4 سی سی دادم بهش بی حال شده و خوش اشتها امروزم روز اول بود ک بهش دادم دکتر ب خودم داده بود

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

من راسیپ دادم به دو تا بچه ام. اشتهاشون انقدر زیاد شده بود که یخچال ولی نمی کردن و همه اش غذا می خوا ...

عه چ خوب

خوابالو نشده بودن؟

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

عه چ خوبخوابالو نشده بودن؟

نه اصلا.  خیلی خوبه بود  احتمالا دوباره برم بخرم 

من خودم خسته شدم بس که باید یه چیز می دادم اینها می خوردن مدام تو آشپزخونه بودم  ولی خوب ارزشش داشت بچه ام خیلی قدش کوتاه و ریزه بود. تو اون مدت واقعا رشد کرد. 

خوبه دوباره تا تابستون هست برم بخرم بدم بچه ها بخورند

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

سانستول برای چی خوبه

خیلی عالیه تنها چیزی که پسرمو نجات داد اون بود سانستول امگا ..اسمشه ..فوقالعاده اس 

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .