2777
2789
عنوان

به نظرتون خواستگارم پشیمون شده یا نه من الان تو خماری موندم

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 25 پست

ولش کن پیشو نگیر اگه بوادت خودش میاد،اگه نه که حتما قسمتت نیس، من ذهنم رفته سمت این که شاید مامان باباش تو رو خواستن براش خودش نخواسته الان که جدی تر شده نتونستن بتهم کنار بیان

اینستاشو پیدا کن چک کن ببین خبری نیس

اینستاش فقط کاریه

من یه دختر  تحصیلکرده ی شاغل و مستقلم که دلم میخواست یه خانوم متاهلِ خانه دار باشم به جای سروکله زدن با بچه های مردم شوهرداری کنم و بچه ی خودمو بزرگ کنم ولی مهرم به دل کسی نیوفتاد تا امروز که ۲۴ سالمه هیج مردی بهم دوستت دارم نگفته یه نگاه محبت آمیز نکرده دستامو تو دستاش نگرفته من لیاقتشو داشتم که عشق رو تجربه کنم ولی کسی منو نخواست ... اگه مردی تو زندگیتون دارید که دوستتون داره قدرشو بدونید زندگی تکراریه شما حسرت خیلی هاس .تحصیلات و شغل و رفیق و گردش و تفریح کمبود های احساسی آدمو جبران نمیکنه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولش کن پیشو نگیر اگه بوادت خودش میاد،اگه نه که حتما قسمتت نیس، من ذهنم رفته سمت این که شاید مامان با ...

وااای کاش اینجوری نباشه 

مامانش گفت پسرش خودش به مامانس گفته که از خانوادم اجازه بگیرن حالا شایدم مادره دروغ گفته

من یه دختر  تحصیلکرده ی شاغل و مستقلم که دلم میخواست یه خانوم متاهلِ خانه دار باشم به جای سروکله زدن با بچه های مردم شوهرداری کنم و بچه ی خودمو بزرگ کنم ولی مهرم به دل کسی نیوفتاد تا امروز که ۲۴ سالمه هیج مردی بهم دوستت دارم نگفته یه نگاه محبت آمیز نکرده دستامو تو دستاش نگرفته من لیاقتشو داشتم که عشق رو تجربه کنم ولی کسی منو نخواست ... اگه مردی تو زندگیتون دارید که دوستتون داره قدرشو بدونید زندگی تکراریه شما حسرت خیلی هاس .تحصیلات و شغل و رفیق و گردش و تفریح کمبود های احساسی آدمو جبران نمیکنه 
خب مامانم زنگ زد به مامانش جواب نداد

حالا که جواب نداد یه پیام بده

بگه دخترم قبول کرده اگه هنوز پسرتون مایله

اللهم عجل لولیک الفرج🤲❤️انسان برای خوش بودن به این همه استعداد، احتیاج نداشت .عین‌.صاد

پسره اگه میخواست خودش اقدام کنه از همون اول همین کار رو میکرد، نه اینکه مادرش رو جلو بفرسته.مادرتون ...

۱۰_۱۲ روز

چه غلطی کنم الان خیلی خوب و خفنه پسره اصلا فکرشم نمیکردم منو بخواد الان داغونم نمیخوام این فرصتو از ...

اسی خودت پیام بده😅

ولی اگه یه روزم من بخشیدمت،تو خودتو به خاطر شبایی که من با گریه خوابیدم،به خاطر همه دردهام،حال بدم،تنهایی هام،آوارگی هام،سرزنش های بقیه،آرامبخش های پی درپی،موهای سفیدم،قلب دردهام نبخش 🖤

چقدر ارتباط رو سخت میگیری به پسر پیام بده بگو خوبین چه خبر و اینا و همچنین بحثی یوده که مامانم الان من رو در جریان گذاشته میخواستم بپرسم خودتون در جریان هستین بعد گفت آره بگو خوب من میخوام یه تایمی با شما آشنا بشم و بیشتر همو بشناسیم و یکم رفت و آمد کنیم تموم شد و رفت فکر هم نکن زشته این طرف احتمال داره شوهر آینده ات باشه دیگه