2777
2789

سلام

پس چرا من خودم که گلودرد دارم بعد بستنی بدار شدم

چرکی تر شد

نتونستم آب دهنمم قورت بدم

شما شنیدین این جمله رو؟

کاربری در دست ۳ نفر  دلیل تناقض بین تاپیک ها اینه  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این همه سال 

هیچوقت ندیدم وقتی گلو دردی دکتری بگه بستنی بخور

نابودت میکنه 

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

فقط برای عمل لوزه شنیدم بستنی خوردن رو ، اتفاقا آدم گلوش درد کنه ، فقط چیزای گرم آرومش میکنه .

دکتر متخصص بهت گفته برای گلو درد بچت بستنی بده ؟ 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
نه جدی.همین الان تو نی نی سایتم سرچ کردم خیلی تاپیک دارهولی بچه ها در جوابشون میگن نخور

فقط برای گلودرد در اثر مریضی دست دهان پا  میشه بستنی خورد گلودردای دیگه اصلا نباید خورد  

میشه برای شفای یه پسر کوچولوی مریض صلوات بفرستین  

نه

بچهام میبرم دکتر همیشه تاکید میکنه تو سرماخوردگی

نوشیدنی سرد و بستنی و چیپس و پفک و شکلات و غذاهای سرخ شده و پر چرب ممنوعه

باعث عود بیماری و طولانی شدنش میشه

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.